x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Victor Hănescu s-a calificat în optimile turneului ATP de la Dubai

Victor Hănescu s-a calificat în optimile turneului ATP de la Dubai

26 Feb 2013   •   19:20
Victor Hănescu s-a calificat în optimile turneului ATP de la Dubai

Victor Hănescu, cel mai bun tenismen român al momentului, s-a calificat în optimile turneului ATP 500 de la Dubai, U.A.E., învingându-l pe australianul Bernard Tomic, în doar 23 de minute de joc, după ce acesta din urmă a abandonat datorită unor probleme medicale.
„Am intrat pe teren determinat să joc cel mai bun tenis al meu. Îmi pare rău pentru Tomic, nu se simțea bine și a abandonat după 5 gameuri. Mă concentrez deja la următorul meci din optimi și mulțumesc tuturor celor care cred în mine!”, a declarat Victor Hănescu.
Bernard Tomic, 20 de ani, ocupă momentan poziția 26 în clasamentul ATP. Australianul a început anul bine, câștigând 9 partide dintr-un total de 13 jucate.
În optimile turneului ATP Dubai Duty Free Tennis Championship, sportivul român îl va întâlni pe rusul Nikolay Davydenko, clasat momentan pe locul 46 în ierarhia ATP.
Sportivul român se pregătește și pentru cele două turnee ATP de câte 1000 de puncte din America, din luna martie, unul care se desfășoară în Indian Wells și celălalt în Miami.

×
Subiecte în articol: victor hănescu