x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

19 Feb 2012   •   08:38
Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea

Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko si-a pastrat titlul WBC la categoria grea, invingandu-l pe britanicul Derek Chisora la puncte, dupa un meci de 12 reprize, sambata seara, la Munchen, informeaza AFP, citata de Mediafax.

Cei trei arbitri-judecatori l-au considerat castigator pe Klitschko in unanimitate: 118-110, 118-110, 119-111.

"Singurul lucru care m-a invins in seara asta este experienta", a declarat Chisora la finalul meciului, cerand o revansa.

"Din punct de vedere sportiv, el a reusit un rezultat frumos, dar ca om nu il respect", a afirmat si Vitali Klitschko, facand referire la comportamentul britanicului.

Dupa ce la cantarul oficial l-a palmuit pe Vitali Klitschko, Chisora a scuipat apa in fata fratelui adversarului sau, Vladimir, iar apoi i-a provocat verbal pe cei doi frati, dupa verdictul arbitrilor-judecatori.

Vitali Klitschko, in varsta de 40 de ani, a obtinut a 44-a victorie din cariera (40 inainte de limita), palmaresul sau incluzand si doua infrangeri.

Chisora (28 de ani), a inregistrat a treia sa infrangere. El a mai obtinut de-a lungul carierei 15 victorii, dintre care noua inainte de limita.

×