x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Vlad, un fost schior ajuns la televizor

Vlad, un fost schior ajuns la televizor

27 Noi 2008   •   00:00
Vlad, un fost schior ajuns la televizor

Atât de mulţi schiori sunt la televiziunile din trustul Intact încât s-ar putea organiza un campionat în urma căruia câştigătorului îi va reveni onoarea să prezinte o emisiune în cel mai bun interval orar.



CRESCUT PE MUNTE. Vlad Ionescu, prezentatorul Observatorului de la ora 6:00, de la Antena 1, este înne­bunit după schi, dar acest lucru este absolut normal, dacă ţinem cont că este născut şi crescut la Sinaia, Perla Staţiunilor de Schi din România.

A trebuit să renunţe în momentul în care a avut de ales între sport şi scoală. "Am preferat să mă duc spre învăţătură, pentru că este cunoscut faptul că în România nu poţi face mare lucru ca schior", îşi argumentează acum Vlad Ionescu decizia pe care a luat-o în clasa a opta.

A fost coleg cu mulţi dintre monitorii de acum de la Sinaia, dar nu s-a remarcat niciodată prin rezultatele sale, fiind considerat un om de echipă. La fel cum este văzut şi de colegii săi de la Antena 1.

MEREU APROAPE. Acum merge la schi de fiecare dată când are ocazia. Nu o face singur, ci împreună cu familia. Cel mai mult îi place la Sinaia, dar nu refuză nici o staţiune de pe Valea Prahovei. Sezonul trecut a participat la Cupa Veteranilor, întrecere care s-a ţinut în Valea Dorului.

×
Subiecte în articol: personalitati