x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Start spre Scotia

Start spre Scotia

06 Mar 2004   •   00:00

Pentru amicalul de pe 31 martie, impotriva Scotiei, selectionerul Anghel Iordanescu a cerut deja intocmirea formalitatilor pentru 14 jucatori din campionatul intern.

Federatia a ajuns la un acord cu clubul Steaua in privinta jucatorilor Dorinel Munteanu, Mirel Radoi, Nicolae Dica si Florentin Dumitru.

"INTERNI". Cei 4 stelisti au fost trecuti de Iordanescu pe lista lotului largit pentru partida de pe "Hampden Park" din Glasgow. In total, oficialii FRF au solicitat pasapoartele pentru obtinerea vizei de la 14 jucatori din campionatul intern, de la Dinamo, Steaua, Rapid, FC National, Universitatea Craiova si FCM Bacau. Acestia sunt: Dolha, Rada, Ionut Stancu, Soava, Daniel Niculae (Rapid), Radoi, Dica, Dorinel Munteanu, Florentin Dumitru (Steaua), Alexa, Danciulescu (Dinamo), Plesan ("U" Craiova), Andrei Cristea (FCM Bacau) si Gigel Coman (FC National).

"STRANIERI". Din cauza lipsei de jocuri la multi dintre jucatorii din strainatate, este foarte posibil ca, pentru prima data, Iordanescu sa apeleze la mai multi fotbalisti din Divizia A. La capitolul "stranieri", noutatea este revenirea certa a lui Marius Niculae, despre care selectionerul s-a convins ca este pus la punct cu pregatirea fizica si a acumulat cateva prezente la Sporting Lisabona. In rest vor fi convocati Lobont, Stelea, Stoican, Chivu, Contra, Iencsi, Rat, Pancu, Mitea, Codrea, Ganea, Mutu, Ovidiu Petre, Florin Bratu.

Bilete intre 15 si 22 de euro

Selectionerul Scotiei, Berti Vogts, a precizat pentru site-ul federatiei scotiene ca meciul cu Romania este unul foarte important si va selectiona toti jucatorii de valoare pe care ii are la dispozitie. Forul de la Glasgow a anuntat ieri si preturile biletelor pentru meciul care va avea loc pe 31 martie pe "Hampden Park". Cel mai ieftin tichet costa 10 euro si poate fi cumparat doar de catre familii. Pretul celorlalte bilete variaza intre 15 si 22 de euro.

Amical cu Anglia in 2009

Presedintele federatiei engleze, Geoffrey Thompson, a fost intrebat ce crede despre posibilitatea unui amical intre Romania si Anglia. Britanicul a spus ca studiaza problema si, in functie de datele libere din calendarul international, va avea loc o intalnire intre Mutu si Beckham. Mircea Sandu a adaugat ca, in 2009, cu ocazia sarbatoririi Centenarului FRF, au fost trimise mai multe invitatii pentru un meci amical la Bucuresti, englezii raspunzand pozitiv.
( MIHAI IGIROSANU )

×
Subiecte în articol: sport