x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Divergenta de opinii

Steaua - Divergenta de opinii

de Mihai Igirosanu    |    22 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Divergenta de opinii

Olaroiu vrea jucatori, Gigi opreste transferurile. Campioana en-titre a revenit sambata seara din cantonamentul sustinut in Italia, la Coverciano. Maine, stelisii vor pleca in Cipru, acolo unde vor efectua cel de-al doilea stagiu de pregatire.

Olaroiu vrea jucatori, Gigi opreste transferurile. Campioana en-titre a revenit sambata seara din cantonamentul sustinut in Italia, la Coverciano. Maine, stelisii vor pleca in Cipru, acolo unde vor efectua cel de-al doilea stagiu de pregatire.

La sosirea pe Aeroportul Otopeni, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a lasat de inteles ca accidentarea lui Nicolae Dica este o rana inca necicatrizata.

REGRETE. "El este motivat si mi-a spus ca vrea sa revina cat mai repede, dar noi nu avem de unde sa stim cat va sta el pe tusa. Vom incerca sa gasim solutii si fara Dica. Oricare jucator este important la Steaua."

Referitor la accidentarea portarului brazilian Andrey Nazario, tehnicianul ros-albastrilor a precizat: "La Andrey e greu de vorbit, pentru ca s-a antrenat doar sase minute cu noi. Am inteles ca se discuta despre medicatie, de fel si fel despre prostii, dar la Andrey ce problema era? Ca in sase minute nici nu apucaseram sa ne cunoastem. Uzura isi spune cuvantul, dar trebuie sa fim pregatiti sa facem fata ritmului meciurilor pe care le avem".

CONTRADICTII. Olaroiu a mai dezvaluit ca Steaua cauta un posibil inlocuitor pentru Nicolae Dica. "Este posibil sa vina un jucator nou de acelasi profil cu Dica", a spus tehnicianul, in vreme ce managerul general, Mihai Stoica, se afla in Brazilia pentru rezolvarea unui transfer.

In ciuda acestor intentii, patronul Gigi Becali a oferit o declaratie prin care le reteaza elanul lui Olaroiu si lui Stoica. "Gata, nu mai vreau straini la Steaua. Nu imi mai trebuie nici un brazilian. I-am spus deja lui Mihai Stoica sa nu mai caute nimic pe acolo. M-ar interesa doar daca ar fi un jucator gen Ronaldinho".

In Cipru, Steaua va intalni la 26 ianuarie pe letonii de la Metalurgs Liepajas, la 28 sau la 29 formatia elvetiana Aarau, la 1 februarie pe campioana Poloniei, Legia Varsovia, iar in ultimul meci pe Korona Kielce, tot din Polonia. La 7 februarie, ros-albastrii vor disputa, la Tiraspol, un meci amical cu reprezentativa Republicii Moldova.
Multumit
Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a aratat multumit de modul in care a raspuns jucatorii la programul de pregatire pus in practica la Coverciano: "Elevii mei au fost motivati si dispusi la efort, iar in jurul echipei a fost o incarcatura buna, dar accidentarile cu care ne-am confruntat in ultimul timp nu pot fi prevazute de nimeni", a spus antrenorul. Despre noua achizitie, Marius Croitoru, Olaroiu a spus: "La Steaua nu este de ajuns sa marchezi o data pentru a convinge".
Sevilla, iar 0-0
FC Sevilla a ramas inca lidera in Primera Division, desi viitoarea adversara a Stelei din 16-imile de finala ale Cupei UEFA a incheiat doar 0-0 in meciul disputat sambata seara la Villarreal, dupa un meci foarte modest. Sevilla a avut doar patru suturi spre poarta si doar doua pe poarta. Antrenorul Juande Ramos i-a folosit pe Palop - Daniel Alves, Javi Navarro, Escude, Hinkel - Correa (Duda), Renato (Kerzakov), Poulsen, Puerta - Kanoute, Chevanton (Maresca).

×
Subiecte în articol: sport steaua