x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua: “E loc de calificare”

Steaua: “E loc de calificare”

de Ionut Paduraru    |    16 Sep 2008   •   00:00

Absenţa lui Mirel Rădoi nu îl sperie pe preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală. El crede că orice rezultat este posibil în confruntările din Grupa F.

Absenţa lui Mirel Rădoi nu îl sperie pe preşedintele clubului din Ghencea, Valeriu Argăseală. El crede că orice rezultat este posibil în confruntările din Grupa F. “Ne batem de la egal la egal cu Bayern. Şi noi avem mulţi internaţionali în echipă, de ce să nu avem şanse egale? Nici o echipă nu este de nebătut. Nu trebuie să avem un optimism debordant, dar trebuie să avem încredere în noi. Este loc de calificare, putem lăsa pe oricine în afară”, a spus Argăseală. Rădoi a efectuat ieri un ultim control medical, în speranţa că va fi apt la ora meciului cu Bayern.

De partea cealaltă, preşedintele executiv al lui Bayern, Uli Hoeness, spune că echipa sa s-ar mulţumi şi cu o remiză în Ghencea: “Meciul de la Bucureşti reprezintă primul test tare pentru echipă din acest debut de sezon. Scopul nostru este să pornim cu dreptul. M-aş mulţumi şi cu o remiză în România”. Delegaţia lui Bayern va sosi azi la Bucureşti, în jurul orei 13:45, fără francezul Franck Ribery, nerefăcut şi se va caza la Hotelul Marriott. Acolo va avea loc şi conferinţa de presă a antrenorului Jurgen Klinsmann, de la ora 15:00. Bayern va face antrenamentul oficial la ora 18:00, pe terenul central din Ghencea.

 

Arbitrează Bo Larsen

UEFA a anunţat ieri că partida de mîine dintre Steaua şi Bayern München va fi condusă de arbitrul danez Claus Bo Larsen. “Centralul” de 43 de ani i-a mai arbitrat pe roş-albaştri în 1999, într-un meci cîştigat cu 2-0 în faţa lui West Ham, în turul doi al Cupei UEFA. De asemenea, Larsen a condus la centru meciul SV Hamburg – Rapid, scor 3-1, din optimile de finală ale Cupei UEFA, sezonul 2005/2006. În acest an, danezul a arbitrat şi Supercupa Europei dintre Manchester United şi Zenit Sankt Petersburg, scor 1-2.

 

Mutu ne vede ultimii

Adrian Mutu nu se teme de reacţia ostilă a publicului la meciul Steaua – Fiorentina, de la 10 decembrie. “Vin să-mi fac treaba bine şi să marchez. Nu mă interesează dacă mă va fluiera tot stadionul”, a declarat Mutu pentru Fanatik. “Cred că Fiorentina şi Bayern vor merge mai departe şi Steaua va fi ultima”.

×
Subiecte în articol: sport bayern