x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua – Gaz Metan 4-0/Din nou pe primul loc

Steaua – Gaz Metan 4-0/Din nou pe primul loc

de Delia Gomoescu    |    22 Sep 2008   •   00:00
Steaua – Gaz Metan 4-0/Din nou pe primul loc

Elevii lui Marius Lăcătuş nu au avut nici o problemă în faţa nou-promovatei Gaz Metan Mediaş şi au urcat, cel puţin până la meciul de azi al Unirii Urziceni, pe prima poziţie a clasamentului Ligii I.

Elevii lui Marius Lăcătuş nu au avut nici o problemă în faţa nou-promovatei Gaz Metan Mediaş şi au urcat, cel puţin până la meciul de azi al Unirii Urziceni, pe prima poziţie a clasamentului Ligii I.

 
Steliştii au avut nevoie de numai şase minute pentru a deschide scorul: Semedo a fost lansat excelent de Bogdan Stancu şi nu i-a dat nici o şansă portarului advers. A urmat o perioadă de relaxare prematură a gazdelor, dar Markovic, Eric, Curtean şi Gego nu au reuşit să-l învingă pe Zapata. Treptat, roş-albaştrii au revenit la conducerea jocului şi au majorat scorul după o jumătate de oră de la start, când Bănel Nicoliţă l-a depăşit în viteză pe Semeghin şi a înscris cu un şut plasat. Aproape imediat, Steaua a avut o şansă imensă de majorare a scorului, dar şutul din vole al lui Dayro Moreno a zguduit bara. Acelaşi Moreno a marcat în minutul 38, dar reuşita sud-americanului a fost anulată în mod eronat pe motiv de ofsaid.

 

Desprindere

În repriza secundă, gazdele au căutat să închidă culoarele şi să lovească pe contraatac, iar la una din aceste acţiuni, copiată parcă după faza primului gol, Steaua a făcut 3-0. De data aceasta, servantul lui Semedo a fost nou-intratul Kapetanos, iar portughezul transferat de la CFR Cluj a punctat cu un lob superb peste portarul Şteţca. Apoi, oaspeţii şi-au trecut şi ei în cont două bune ocazii de a marca, dar Zapata a blocat de fiecare dată în faţa lui Dudiţă. Steaua a jucat finalul partidei în inferioritate numerică, Semedo, uşor accidentat, fiind menajat de antrenorul Marius Lăcătuş. Chiar şi aşa, roş-albaştrii au găsit resurse să ducă scorul la 4-0, Kapetanos înscriind în prelungiri după o centrare excelentă a lui Szekely. “Am făcut o partidă bună, cu o echipă mică, venită din liga a doua, îmi doresc acest scor şi cu echipe mai bune. Mă gândesc deja la meciul cu CFR, îmi doresc o victorie în deplasare pentru a ne mări avantajul faţă de ei”, a spus la final Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport