x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Protasov a dat cina de adio

STEAUA / Protasov a dat cina de adio

10 Dec 2005   •   00:00
STEAUA / Protasov a dat cina de adio

Conducerea administrativa, staff-ul tehnic si jucatorii Stelei au participat joi seara la o cina prin care antrenorul Oleg Protasov a vrut sa-si ia ramas bun pentru ca, dupa meciul de la Berlin, va parasi echipa campioana pentru a semna un contract pe trei ani cu echipa ucrainiana care l-a lansat in fotbalul mare, Dniepr Dniepropetrovsk. De la cina a lipsit finantatorul Stelei, Gigi Becali.

DISTRACTIE. Organizata la Clubul Polo, masa festiva a reunit intreaga familie a Stelei, majoritatea fotbalistilor venind insotiti de sotii sau prietene. Ros-albastrii s-au distrat pe muzica lautareasca, unul dintre interpreti fiind Adi de la Valcea, un apropiat al conducerii clubului din Ghencea. Seara a fost una reusita, stelistii simtindu-se foarte bine.

OLAROIU. Inlocuitorul lui Oleg Protasov pe banca Stelei, Cosmin Olaroiu a declarat ieri la Total Sport FM ca ros-albastrii nu intentioneaza sa faca vreun schimb de jucatori cu Poli Timisoara. "Daca ajung la Steaua, nu vreau sa aduc fotbalisti de acolo pentru a nu se specula ca vreau sa fac vreun rau Timisoarei", a declarat Olaroiu. Pe de alta parte, e aproape sigur ca stoperul Eugen Baciu ramane la Steaua. El era pe lista initiala cu jucatorii de care echipa din Ghencea urma sa se desparta, dar viitorul antrenor, Cosmin Olaroiu a solicitat in mod expres ca Baciu sa ramana.

OPRITA, SALARIU MARE LA POLI
Se pare ca la Timisoara nu va ajunge decat Daniel Oprita (foto), dorit in mod deosebit de catre antrenorul lui Poli, Gica Hagi. Din cate se pare, atacantul Stelei a fost sunat joi seara de catre Hagi, aflat la Chisinau pentru a negocia transferul lui Razvan Cocis in Banat. Hagi i-a promis lui Oprita ca ii accepta toate pretentiile, adica un salariu de 140.000 de euro pe sezon, de un bonus de 1.000 pentru fiecare meci jucat si o prima speciala de 30.000 de dolari daca va inscrie 30 de goluri pe durata anului 2006, indiferent de competitie. Asta dupa ce, inainte de banchetul Stelei, Oprita si conducerea Stelei negociase cu cea a timisorenilor, dar in urma discutiilor nu se ajunsese la nici un rezultat. Altfel, cotidianul Berliner Zeitung a scris ieri ca "Hertha trebuie sa invinga Steaua pe 15 decembrie, deoarece locul doi in grupa este foarte periculos avand in vedere posibilii adversari din faza urmatoare a competitiei".

×
Subiecte în articol: sport stelei