x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Rădoi stă 10 zile

STEAUA - Rădoi stă 10 zile

de Delia Gomoescu    |    07 Oct 2008   •   00:00
STEAUA - Rădoi stă 10 zile

Rădoi, Nicoliţă şi Zapata sunt indisponibili, iar Ovidiu Petre, Emeghara şi Arthur revin la antrenamente abia la sfârşitul săptămânii.



Rădoi, Nicoliţă şi Zapata sunt indisponibili, iar Ovidiu Petre, Emeghara şi Arthur revin la antrenamente abia la sfârşitul săptămânii.

Meciurile cu CFR Cluj şi cu Fiorentina, dar şi ultima partidă de campionat cu CS Otopeni şi-au lăsat amprenta asupra jucătorilor stelişti. În prezent, Marius Lăcătuş nu prea mai are pe cine antrena, jumătate din echipă aflându-se la infirmerie. Poate şi din acest motiv, ieri, tehnicianul stelist le-a dat jucătorilor zi liberă.

La sfârşitul meciului cu CS Otopeni, căpitanul Mirel Rădoi a acuzat dureri musculare ca urmare a suprasolicitării din cele două partide disputate în cursul săptămânii trecute, mai ales că jucătorul venea după o perioadă mai lungă de inactivitate. După ce a trecut cu bine de meciul cu Fiorentina, Mirel a insistat să evolueze şi în campionat cu Otopeniul. Rezultatul: miozită de efort, diagnostic care l-a făcut indisponibil pentru meciul naţionalei cu Franţa. Totuşi, potrivit site-ului oficial al Stelei, Rădoi e aşteptat să revină pe gazon până la 21 octombrie, la meciul cu Lyon din Liga Campionilor.

FĂRĂ BĂNEL ŞI ZAPATA

Accidentat în repriza a doua a partidei cu Fiorentina, Bănel Nicoliţă a lipsit de la ultima etapă de campionat. Mijlocaşul Stelei a suferit o contuzie puternică la gamba stângă şi are nevoie de zece zile de repaos. În schimb, Robinson Zapata s-a ales cu o leziune la gamba dreaptă în timpul meciului cu CS Otopeni. În următoarele zile portarul Stelei urmează să facă o serie de investigaţii care să stabilească exact natura accidentării.

La rândul său, George Ogăraru a acuzat dureri în zona abdominală, fiind diagnosticat cu pubalgie acută. El a fost însă convocat la echipa naţională, medicul Pompiliu Popescu urmând să stabilească dacă jucătorul va fi apt pentru meciul cu Franţa.  

Revine Ovidiu Petre

Ovidiu Petre şi Emeghara, accidentaţi de mai multă vreme, se vor putea antrena normal, alături de coechipierii lor, începând cu sfârşitul acestei săptămâni. Potrivit site-ului oficial al FC Steaua, cei doi jucători au răspuns foarte bine la solicitările fizice, recuperarea acestora decurgând în condiţii excelente. Ovidiu Petre a acuzat constant dureri la genunchi, ratând meciurile din ultima vreme, în timp ce nigerianul Emeghara a fost operat în luna mai, de menisc. De asemenea, la începutul săptămânii trecute Arthur Bernhardt a suferit o infecţie la nivelul piciorului drept, care a necesitat tratament antibiotic, motiv pentru care nu a stat nici pe bancă în meciul cu Otopeni. Momentan el se simte bine şi va relua peste câteva zile antrenamentele.

×
Subiecte în articol: sport