x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Reunire la magazin

Steaua - Reunire la magazin

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    16 Iun 2007   •   00:00
Steaua - Reunire la magazin

Lotul Stelei s-a reunit ieri-dimineaţă la stadionul din B-dul Ghencea in vederea reluării pregătirilor. După reunire, in frunte cu antrenorul Cosmin Olăroiu, vicecampionii au participat la inaugurarea magazinului oficial al clubului.

Roş-albaştrii au inceput ieri stagiul din Spania

Lotul Stelei s-a reunit ieri-dimineaţă la stadionul din B-dul Ghencea in vederea reluării pregătirilor. După reunire, in frunte cu antrenorul Cosmin Olăroiu, vicecampionii au participat la inaugurarea magazinului oficial al clubului.

In jurul orei 17:00, insoţiţi de soţii sau de prietene, fotbaliştii stelişti au plecat către staţiunea spaniolă Oliva Nova, aflată pe malul Mării Mediterane, la 90 de km de Valencia, acolo unde vor efectua primul stagiu de pregătire dinaintea noului sezon. Roş-albaştrii vor sta in Spania pănă la 25 iunie, urmănd apoi să revină in ţară, de unde după doar căteva zile vor pleca in Olanda, la Mierlo, pentru al doilea cantonament.

LOT. La apel au lipsit trei dintre noile achiziţii, Ifeanyi Emeghara, de la Poli Timişoara, Rică Neaga, de la Ilhan Seognam Chunwa, şi Valentin Bădoi, de la Rapid. Acesta din urmă a efectuat ieri vizita medicală, dar a primit permisiunea de a-şi mai prelungi vacanţa. De asemenea, n-au fost prezenţi nici jucătorii de care Steaua este gata să se dispenseze, brazilienii Andrey şi Elton sau israelianul Saban. "Bădoi şi Goian nu vor merge in Spania, pentru că işi vor prelungi vacanţa, dar fac deplasarea Eugen Baciu şi Boştină, care momentan vor rămăne in lot. Despre Elton şi Thereau nu vă putem spune incă nimic concret", a declarat preşedintele CA, Valeriu Argăseală. Transferat de curănd, mijlocaşul Eric Bicfalvi a sosit la reunire cu tramvaiul 41, avănd probleme cu intrarea in incinta complexului, deoarece nu a fost recunoscut de către oamenii de ordine.

PREZENTARE. Cu prilejul inaugurării magazinului oficial al Stelei, amplasat la tribuna oficială a stadionului din Ghencea, fostul internaţional Adrian Ilie a fost prezentat oficial de preşedintele Argăseală in funcţia de manager sportiv. "Adrian Ilie va fi omul de echipă care revine in familia Stelei. Cunoaşte foarte mult fotbal, s-a luptat pentru Steaua şi va lupta in continuare", a spus Argăseală. "Le mulţumesc tuturor că s-au găndit la mine pentru această funcţie şi sper să fac treabă bună", a declarat, la răndul său, Adi Ilie.

Speranţe mari

Stoperul Dorin Goian a inceput optimist pregătirile pentru noul sezon. "Sper să fim mai puternici ca in sezonul trecut. Dacă vom fi mai atenţi şi dacă vom aborda fiecare meci cum am făcut-o in ultima parte a sezonului trecut cu siguranţă vom căştiga titlul. Personal spun că Neaga poate ajuta echipa mai mult ca Zicu. Nu cred că Zicu va veni vreodată la Steaua, are alte afinităţi", a afirmat Goian. Aflat lăngă Goian, atacantul Mihai Guriţă, achiziţionat recent de la Farul Constanţa, a refuzat elegant dialogul, motivănd că el va vorbi pe teren. Venit şi el in acest inter-sezon, portarul Andrei Vătcă a declarat că ii va fi greu să se impună ca titular. "Imi va fi greu, dar nu imposibil. Mai am mult de muncă pentru a ajunge să joc, dar depinde de mine. Cernea e un portar foarte bun, intre primii trei din ţară, şi imi va fi foarte greu. Imi doresc foarte mult să ajung in Liga Campionilor, dar mai e mult pănă atunci."

Adrian Ilie nu mai e impresar

Noul manager general al Stelei, Adrian Ilie, a oferit ieri primele declaraţii din postura de conducător al roş-albaştrilor. "Datorez mult Stelei. Am fost jucătorul Stelei şi sper să mă inţeleg bine cu toată lumea de aici. Obligatoriu am renunţat la meseria de impresar", a spus Ilie. Intrebat despre mişcările care urmează să aibă loc in lotul pregătit de Cosmin Olăroiu, managerul stelist a declarat: "Au venit şi jucători noi, dar incercăm să mai aducem fotbalişti care credem că se potrivesc stilului de joc al Stelei. Nu ştiu nimic despre situaţia lui Elton şi a lui Thereau. Dinamo a făcut achiziţii foarte bune, toată lumea incearcă să se intărească. Dinamo are un program greu, pentru că joacă in preliminariile Ligii Campionilor. Neaga şi Zicu sunt doi jucători diferiţi. Dinamo l-a ales pe Zicu, noi, pe Neaga". Despre eventuala plecare a lui Bănel Nicoliţă la Dnepr Dnepropetrovsk, Ilie a spus: "Nicoliţă nu este de vănzare".

×
Subiecte în articol: sport stelei ilie