x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Stadion pentru Europa

Steaua - Stadion pentru Europa

de Vicentiu Neagoe    |    Daniel Stan    |    06 Sep 2006   •   00:00
Steaua - Stadion pentru Europa

Oficialii UEFA au inspectat ieri Stadionul "Steaua", ajungand la concluzia ca arena poate gazdui partidele din aceasta toamna din Grupa E a Ligii Campionilor.

Dupa un exil de aproape zece luni, timp in care a evoluat pe Stadionul "Lia Manoliu", campioana en-titre se intoarce pe arena proprie.

CONCLUZII. Reprezentantii UEFA au sosit in Romania luni si au avut o sedinta de sase ore cu oficialii Stelei. Ieri au inspectat stadionul si au ajuns la concluzia ca acesta indeplineste aproape toate cerintele. Delegatia europeana a fost insotita de fostul secretar general adjunct pe probleme internationale al FRF, Cristian Bivolaru. "Sigur se va juca in Ghencea. Mai sunt destule lucruri de pus la punct, dar se vor rezolva", a spus Bivolaru.

LA INALTIME. In acest moment, gazonul este aproape de stadiul optim pentru joc, fiind irigat continuu de aspersoare. Sub gazon a fost montata o instalatie de incalzire electrica, a fost refacuta instalatia de sonorizare si au fost delimitate noi locuri de parcare. De jur imprejurul terenului a fost montata o suprafata de iarba sintetica. Steaua va juca primul meci pe arena proprie la 23 septembrie, in etapa a 9-a a Ligii I, impotriva Gloriei Bistrita.

TRANSFER
Fundasul Daniel Balan a fost imprumutat pentru un sezon gruparii de prima liga din Cipru Omonia Nicosia, pregatita de fostul antrenor dinamovist, Ioan Andone. Antrenorul Cosmin Olaroiu a fost de acord cu transferul, mai ales ca pe acest post mai are doua solutii, Saban si Stelian Stancu. "Am decis ca este mai bine sa plec la Omonia, intrucat vreau sa joc", a declarat Balan, care va avea un salariu de 60.000 de euro.

BILETE IEFTINE LA KIEV
Daca suporterii Stelei s-au speriat putin de preturile destul de mari ale biletelor, la partidele de acasa ale favoritilor, in grupele Ligii Campionilor, ucrainenii au fixat niste preturi modice pentru partida dintre Dinamo Kiev si Steaua. Astfel, la meciul de pe Stadionul Olimpic, programat la 13 septembrie, tichetele vor costa intre 2 si 11 euro. Cel mai ieftin bilet la meciul Steaua - Lyon este de 14 euro, la partida cu Real Madrid un tichet la peluza costa 28 euro, iar la jocul retur cu Dinamo Kiev cel mai ieftin tichet costa 10 euro. Abonamentele pentru sezonul competitional intern nu sunt valabile, dar posesorii acestora au biletele rezervate. Cei care vor dori pot achizitiona bilete la toate cele trei partide de pe teren propriu in acelasi timp. Abonatii care vor cumpara tot pachetul vor primi un cadou din partea clubului.

×
Subiecte în articol: sport