x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua umilită, Stoichiţă pe făraş

Steaua umilită, Stoichiţă pe făraş

03 Mai 2010   •   00:00
Steaua umilită, Stoichiţă pe făraş
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Trupa din Ghencea s-a umplut de ruşine pe terenul codaşei din Alba Iulia, iar finalul de sezon începe să semene aproape perfect cu cel al marii rivale din Ştefan cel Mare.

Atmosfera din vestiar este apăsătoare, jucătorii sunt nemulţumiţi de partea financiară, iar patronul Gigi Becali s-a lepădat de antrenorul Mihai Stoichiţă, pe care l-a criticat direct pentru prima oară. Jocul Stelei de sâmbătă a fost unul desprins parcă dintr-un tipar clasic, adică lent şi lipsit de imaginaţie. "Jucătorii au părut blazaţi şi, sincer, chiar nu am înţeles această atitudine a lor", s-a plâns, după meci, Stoichiţă.

"E prima dată când îl critic pe Stoichiţă, dar trebuie s-o fac. Când te bate Alba Iulia, a cui e vina? E şi a antrenorului. Când ai aşa un meci, pe care trebuie să-l câştigi, e şi vina antrenorului. Ai lot mai bun, trebuie să-i montezi. Nu e vorba că îl atac, am spus doar că e şi vina lui. E limpede că Mihai Stoichiţă nu va mai continua la Steaua din vară."

Aflând despre punctul de vedere al patronului, antrenorul Stoichiţă a spus: "Am înţeles că patronul a afirmat că mă dă afară în vară. Este opţiunea domniei sale. Eu sunt învăţat cu schimbările, dar nu sunt laş să plec acum. Am pierdut totul pe mâna noastră, s-a năruit un vis frumos. Felicit echipa din Alba Iulia pentru cum s-au mobilizat. Din păcate, s-au mobilizat doar cu Steaua, nu şi la Cluj".

 

Curăţenie în lot
Gigi Becali a pus şi tunurile pe jucători: "Pe noi Dumnezeu ne-a dus aşa sus. A fost o iluzie că Stoichiţă e mare antrenor. A părut că a făcut el o minune. Steaua nu poate fi batjocură, nu putem continua aşa. Vor pleca şi şase-şapte jucători. Ne-am bătut joc de bani, de 100.000, aducându-l pe Gora Tall, nu l-a încercat un meci. Pleacă Gora Tall, Parpas, Golanski, Petre Marin, fraţii Karamian.

Pepe Moreno a plecat deja. Plus că o să fac schimb cu doi jucători, pleacă doi, vin doi, nu pot spune acum despre cine e vorba. Antrenor poate veni Piţurcă sau tot un antrenor din România, care mi-a spus că ne vedem la finalul campionatului. E un antrenor sub contract în Liga I, nu e chiar pe partea superioară a clasamentului. E vorba despre Ionuţ Badea, de la Internaţional. Prima opţiune e Victor Piţurcă".

×