x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Stejarii" au confirmat

"Stejarii" au confirmat

28 Iun 2004   •   00:00

"Nationala" de rugby a Romaniei a reusit sambata o victorie extrem de importanta, invingand intr-un meci amical reprezentativa Italiei, cu scorul de 25-24.

COSMIN SMOCHINA

PROGRES. Partida, care s-a disputat pe stadionul National, a fost poate cea mai buna a "stejarilor" din ultima vreme, chiar daca pe final de meci italienii si-au aratat adevarata clasa, in numai 10 minute reusind 3 eseuri consecutive. "Am condus la pauza cu scorul de 22 la 5, dar in repriza secunda a intervenit oboseala si am revenit doar cu forta inimii pentru a castiga meciul. Faptul ca publicul ne-a incurajat este foarte important", a declarat tehnicianul romanilor, francezul Daniel Santamans, care s-a aflat la primul meci pe banca tehnica a "tricolorilor".

PROMISIUNI. Alin Petrache, capitanul "stejarilor", este de parere ca lupta contra "azzurilor" nu s-a sfarsit, adevarata tinta fiind eliminarea acestora dintre primele sase puteri ale rugbyului european. "Italia este o forta, dar meciul acesta s-a castigat cu inima. Suntem buni, dar nu suntem o echipa mare. Formam un grup bun, iar cu noii antrenori vom merge departe. Rugbyul romanesc va creste din nou si o sa redevenim o forta in Europa, in primele sase, va promit. O sa luam locul Italiei", a declarat Petrache.

×
Subiecte în articol: sport