x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Stejarii" s-au impus dupa pauza

"Stejarii" s-au impus dupa pauza

08 Mar 2004   •   00:00

Reprezentativa de rugby a Romaniei a invins, sambata, la Bucuresti, scor 50-10 (10-10), echipa Spaniei, intr-o partida contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor.

Romania si-a pastrat primul loc in clasament, cu 22 de puncte, urmand sa joace peste doua saptamani cu Rusia, la Krasnodar. "Am facut o prima repriza slaba, insa a doua a fost mai buna. Sper ca la meciul cu Rusia sa ne imbunatatim jocul", a declarat antrenorul romanilor, francezul Phillippe Sauton. Pentru "stejari" au inscris Sarbu, Dima, Tonita, Tincu, Socol, Voicu, Teodorescu si Toderasc, cate un eseu, si Tofan, 5 transformari. La partida a asistat si presedintele COR, Ion Tiriac, acesta luand loc langa presedintele ANS, Octavian Morariu. La finalul meciului, oficialul Comitetului Olimpic s-a aratat incantat de evolutia "tricolorilor" in repriza a doua, la startul careia romanii au beneficiat de superioritate numerica.

Campioana mondiala, invinsa

Sambata, in Turneul celor 6 Natiuni, s-au inregistrat doua rezultate surprinzatoare. Campioana mondiala, Anglia, a pierdut, pe teren propriu, in fata Irlandei, scor 13-19. Cea de a doua surpriza s-a inregistrat la Roma, unde Italia a repurtat o victorie istorica, prima de cand evolueaza in Marele Slem, invingand Scotia cu 20-14. Victoria "verzilor" in Albion a provocat o isterie generala, irlandezii petrecand pana noaptea tarziu, consumand cantitati impresionante de bere. Si in "cizma", victoria italienilor a fost sarbatorita cu fast, mii de fanii invadand strazile.
( COSMIN SMOCHINA, VICENTIU NEAGOE )

×
Subiecte în articol: sport