x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

06 Noi 2009   •   00:00

6 noiembrie 2009



MUTU, UN CAMPION
Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Fiorentinei, în partida cu Debrecen, câştigată de formaţia viola cu 5-2, în grupa E a Ligii Campionilor. Atacantul român a deschis scorul pe "Artemio Franchi", în minutul 14. "Mutu a marcat golul care a deschis practic meciul, dar cel mai mare merit al său a fost acela de a se fi pus în slujba echipei. I-a presat pe adversari. Cu un genunchi umflat nu se putea face mai mult", a notat violaplanet.com, care i-a acordat "Briliantului" nota 7,5. Site-ul calciomercato.it notează că Mutu a demonstrat că este în continuare un campion, iar firenzeviola.it l-a considerat "aproape un fenomen".

VICTORIE PENTRU LOŢI
Echipa lui Ladislau Boloni, Standard Liege, a câştigat cu 2-0 confruntarea cu Olympiakos din grupa H a Ligii Campionilor. "Cred că am meritat victoria, mai ales dacă ţinem cont de evoluţia per total în cele două jocuri împotriva grecilor. În seara asta inima a fost cea care a vorbit, mai mult decât abilitatea tehnică. Voinţa s-a impus asupra experienţei. Această victorie se datorează performanţei excelente a unora dintre jucătorii mei, dar şi capacităţii noastre de a schimba sistemul în timpul jocului", a punctat antrenorul român. Boloni a adăugat că la următorul meci, Standard va merge la Londra pentru a învinge pe Arsenal.

CHIVU, MODEST
Cristi Chivu a evoluat pentru Inter doar în prima repriză a partidei cu Dinamo Kiev, câştigată de "nerazzurri" cu 2-1. Românul a avut o evoluţie modestă, fiind depăşit în dese rânduri de atacanţii ucraineni. "Şevcenko l-a făcut pe Chivu să-şi iasă din minţi", scrie agenţia Datasport, care l-a notat cu 5 pe fundaşul Interului. În schimb, site-ul sportvai.it i-a acordat românului nota 6, considerând că schimbarea sa cu Balotelli, după 45 de minute, a fost făcută doar din raţiuni tactice. Inter a reuşit totuşi la Kiev un meci de senzaţie. Conduşi cu 1-0 încă din minutul 21, băieţii lui Mourinho au întors rezultatul în ultimele patru minute.

HCM, SUCCES LOGIC
Echipa masculină de handbal HCM Constanţa a obţinut a treia victorie la rând în Liga Campionilor, 30-26, în deplasare, cu PAOK Salonic, şi a trecut pe primul loc al clasamentului grupei A. Golgeterul meciului a fost Alexandru Csepreghi, autor a 10 goluri. Cu un minut înainte de final, Laurenţiu Toma s-a accidentat la o ciocnire cu portarul advers, fiind scos cu targa de pe teren. HCM totalizează 6 puncte, fiind urmată de Montpellier şi Chekhovskie Medvedi cu 4 puncte, Pick Szeged şi Valladolid cu 3 puncte şi PAOK cu 0 puncte. Următorul joc al constănţenilor se va disputa la 15 noiembrie, la Buzău, contra ruşilor de la Chekhovskie.

×
Subiecte în articol: sport