x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Noi 2009   •   00:00

7 noiembrie 2009



LOTUL PENTRU POLONIA
Selecţionerul Răzvan Lucescu a anunţat lotul de jucători pentru meciul amical cu Polonia, care se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, la Varşovia. Cei 23 de fotbalişti convocaţi sunt: Costel Pantilimon, Dănuţ Coman, Mircea Bornescu - portari; Cristian Săpunaru, Vasile Maftei, George Galamaz, Mirel Rădoi, Dorin Goian, Cristian Chivu, Răzvan Raţ, Mihai Neşu - fundaşi; Mihai Roman, Nicolae Grigore, Bănel Nicoliţă, Cristian Tănase, Paul Codrea, Iulian Apostol, Dacian Varga, Tiberiu Ghioane - mijlocaşi; Daniel Niculae, Ciprian Marica, Gigel Bucur, Andrei Cristea - atacanţi. Reunirea lotului va avea loc luni, la Complexul Naţional Mogoşoaia.

POPESCU, DEZAFILIAT

Şcoala de fotbal "Gică Popescu" riscă să fie dezafiliată din rândul FRF, oltenii nefiind ieri programaţi la nici un meci oficial, atât la nivelul formaţiilor de juniori, cât şi la echipa de seniori, care activează în "D"-ul doljean. Motivul îl reprezintă neplata unei sume de 300.000 de euro către Dunărea Galaţi, reprezentând suma obligatorie pe care moldovenii o au de încasat după ce Bogdan Gavrilă, născut în 1992, a fost cedat gratis la AS Roma. Cum craiovenii au încercat să se justifice prin faptul că deocamdată n-au încasat nici un ban, gălăţenii s-au adresat FRF, care a decis să nu-i programeze pe olteni în campionat. (Mario Morcov)

OLCHIM JOACĂ ÎN LIGĂ

În cea de-a treia etapă din grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea întâlneşte mâine, pe teren propriu (ora 19:00, Sport.ro), formaţia maghiară ETO Gyor, nimeni alta decât finalista ediţiei precedente. După ce a învins în primele meciuri pe Itxako şi pe Zvezda Zvenigorod, campioana României vizează un nou succes, care i-ar spori şansele de a ajunge în primăvara europeană. În turul 3 al  Cupei EHF, astăzi (ora 17:00), este programat meciul HCM Baia Mare - Rulmentul Braşov. În tur, braşovencele s-au impus cu 31-26, însă şansele lor de calificare sunt reduse, deoarece nu mai au decât şapte jucătoare în lot.

GRIPA LOVEŞTE SPORTUL
Baschetbalistul Florin Dăscălescu, care se afla în cantonament la Giurgiu, cu lotul naţional de juniori, a fost diagnosticat cu virusul A H1N1. El a fost trimis la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti, unde a primit medicamentaţia necesară, după care i s-a permis să se întoarcă la Giurgiu, fiind izolat de restul grupului. După apariţia acestui caz, Federaţia Română de Baschet a decis ca acţiunile loturilor naţionale de juniori '94 şi '95 să fie  anulate. Lotul '94 ar fi trebuit să dispute, la sfârşitul acestei săptămâni, două partide amicale cu Bulgaria, în timp ce juniorii '95 aveau programat un turneu în Israel.

×
Subiecte în articol: sport