x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Noi 2009   •   00:00

9 noiembrie 2009



REUNIRE LA TINERET
Antrenorul Emil Săndoi a anunţat lotul de jucători pentru meciul de sâmbătă, cu Letonia, din Grupa 1 a preliminariilor CE de tineret. La reunirea care va avea loc azi, la Mogoşoaia, sunt aşteptaţi următorii jucători: Silviu Lung, Cezar Lungu - portari; Ştefan Bărboianu, Valerică Găman, Radu Barbu, Alexandru Măţel, Paul Papp, Vlad Chiricheş, Cristian Melinte, Cornel Râpă - fundaşi; Gabriel Torje, Marius Alexe, Andrei Ionescu, Eric Bicfalvi, Constantin Gângioveanu, Vlad Achim, Paul Pârvulescu, Ioan Hora - mijlocaşi; Sabrin Sburlea, Mihai Costea, Alexandru Ioniţă, Liviu Ganea - atacanţi. În tur, la Riga, Letonia a învins România cu 5-1.

ONICAŞ, INDISPONIBIL
Mijlocaşul stelist Mihai Onicaş (19 ani) a fost diagnosticat cu fisură a peroneului drept, în urma unei accidentări suferite la meciul cu Gloria Bistriţa, din Cupa României, şi nu va mai juca până la sfârşitul turului. "După efectuarea mai multor serii de investigaţii medicale, Mihai Onicaş a fost diagnosticat cu fractură incompletă (fisură), fără deplasare, a peroneului piciorului drept.

Gravitatea accidentării nu impune o intervenţie chirurgicală, dar necesită o perioadă de reabilitare medicală de minimum două luni", se arată într-un comunicat al clubului Steaua. Fotbalistul este aşteptat să-şi reia pregătirile în luna ianuarie.

CALIFICARE LA POLO
Echipa de polo CSM Frogoconti Oradea a ocupat primul loc în Grupa 1 din turul secund al Trofeului LEN, obţinând calificarea în optimile de finală ale competiţiei. La turneul care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, în organizarea clubului orădean, campioana României, care este antrenată de Cornel Gordan, a obţinut următoarele rezultate: 9-6 cu CH Hornets Kosice (Slovacia), 12-8 cu ASD RN Sori (Italia) şi 10-11, în ultima zi, cu Ferencvaros Budapesta (Ungaria). CSM Frigoconti Oradea, Ferencvaros şi Kosice au încheiat grupa cu câte 4 puncte, primele două calificându-se pentru faza următoare datorită golaverajului superior.

BAIA MARE, ÎN OPTIMI
Echipa feminină de handbal HCM Baia Mare s-a calificat în optimile de finală ale Cupei EHF, după victoria cu 37-28 obţinută în manşa secundă a turului trei în faţa formaţiei Rulmentul Braşov. Învingătoare în tur cu 31-26, Rulmentul, care nu a putut deplasa la Baia Mare decât opt jucătoare, dintre care doi portari, a fost o pradă uşoară, fiind condusă din primul şi până în ultimul minut. Tot la feminin, dar în Cupa Cupelor, Dunărea Brăila a învins cu 37-16 şi 38-15 pe Vardar Osiguruvanje (Macedonia), calificându-se şi ea în turul următor. Ambele jocuri s-au disputat la Brăila. Tragerea la sorţi a meciurilor din optimi va avea loc mâine.

×
Subiecte în articol: sport