x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

11 Noi 2009   •   00:00

11 noiembrie 2009



BUN PENTRU VIETNAM
Portarul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, George Savu, a ajuns la un acord cu formaţia vietnameză din prima ligă Hao Pat Hanoi, suma de transfer fiind de 20.000 de euro. La noua sa echipă, Savu va avea un contract de patru ori mai mare decât la Ceahlăul. "Mă duc acolo să câştig un ban, ca să le pot asigura un viitor mai bun soţiei şi copilului meu, pe care îi vreau lângă mine în cel mai scurt timp. Acesta este cel mai important aspect, pentru că restul voi vedea ce-o fi", a declarat George Savu, care a ajuns la Ceahlăul în 2008, pe când echipa era antrenată de Viorel Hizo. El va pleca în Vietnam în cursul acestei săptămâni.

OPERAŢIE REUŞITĂ
Handbalista Valentina Elisei, care a suferit o ruptură de ligamente în timpul meciului Oltchim Rm. Vâlcea - Zvezda Zvenigorod, din Liga Campionilor, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Anvers. "Nu a fost uşor, operaţia a durat destul de mult, dar acum totul e bine. Ne vom întoarce acasă sâmbătă şi sperăm că recuperarea va decurge bine", a declarat soţul sportivei, care s-a aflat alături de ea în Belgia. Valentina Elisei a fost operată de renumitul chirurg Marc Martens, şi va avea nevoie de o perioadă de recuperare de aproximativ 6 luni. Din acest motiv, ea nu va participa la CM din luna decembrie, din China.

KURTEŞ A FOST DEMIS
Conducerea echipei feminine de handbal Tomis Constanţa l-a demis pe antrenorul Goran Kurteş, din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare obţinute în primele 7 etape ale Ligii Naţionale. Până la numirea unui nou tehnician, echipa va fi condusă de secundul Victor Dăbuleanu. Goran Kurteş, care este fratele lui Zoran Kurteş, antrenorul echipei masculine HCM Constanţa, a fost instalat pe banca tehnică a Tomisului la 16 iulie, când a semnat pe un an. Până atunci el nu antrenase decât echipe masculine din fostul spaţiu ex-iugoslav. După disputarea a 7 etape, formaţia constănţeană se află pe locul 9 al clasamentului, cu 6 puncte.

ADVERSARI ACCESIBILI
Echipa feminină de handbal Dunărea Brăila va întâlni formaţia germană VfL Oldenburg, în optimile de finală ale Cupei Cupelor, conform tragerii la sorţi de ieri, de la sediul EHF din Viena. Prima partidă se va disputa pe terenul formaţiei noastre. În turul trei al competiţiei, handbalistele din Brăila au eliminat în dublă manşă echipa macedoneană ZRK Zadar. În Cupa EHF, HCM Ştiinţa Baia Mare va înfrunta echipa poloneză SPR Lublin, urmând să dispute primul meci în deplasare. În turul precedent, băimărencele au eliminat pe Rulmentul Braşov. Manşa tur va avea loc în 6-7 februarie 2010, iar cea retur o săptămână mai târziu.

×
Subiecte în articol: sport