x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

20 Noi 2009   •   00:00

20 noiembrie 2009



BILETE PENTRU SEVILLA
Biletele de intrare la meciul Unirea Urziceni - Sevilla, din etapa a 5-a a Ligii Campionilor, se vor pune în vânzare azi la Stadionul Steaua. Casele de bilete vor fi deschise azi (10:00-18:00), sâmbătă (10:00-16:00), luni (10:00-18:00) şi marţi (10:00-21:45). Preţurile biletelor de intrare sunt: fotolii - 150 de lei, tribuna 0 - 100 de lei, tribuna I - 50 de lei, tribuna a II-a - 30 de lei şi peluze - 20 de lei. Meciul Unirea Urziceni - Sevilla va avea loc marţi, de la ora 21:45.

HALEP, VICTORIOASĂ
Simona Halep (foto) s-a calificat în turul doi al turneului challenger de la Opole (Polonia), dotat cu premii în valoare totală de 25.000 de dolari. Halep, cap de serie numărul 4, a trecut în runda inaugurală de Nadia Kişenok (Ucraina), scor 6-3, 4-6, 6-4. În faza următoare, sportiva noastră va întâlni o altă jucătoare din Ucraina, Lesia Ţurenko. În schimb, Adrian Ungur a ratat calificarea în turul doi al turneului challenger de la Bratislava, dotat cu premii în valoare totală de 106.500 de euro. Ungur a fost învins, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-4, de slovacul Lukas Lacko, al doilea favorit al competiţiei.

ARBITRII DIN EUROLIGĂ
Partida dintre echipa daneză FC Copenhaga şi CFR Cluj, din etapa a 5-a a Ligii Europa, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Slovenia, avându-l la centru pe Darko Ceferin. De asemenea, meciul Dinamo - Sturm Graz va fi arbitrat de portughezul Bruno Paixao, în timp ce întâlnirea dintre Şerif Tiraspol şi Steaua va fi condusă de norvegianul Tommy Skjerven. Partida FC Timişoara - Ajax Amsterdam va fi oficiată de o brigadă de arbitri din Italia, cu Paolo Tagliavento la centru.

1-3 CU GERMANIA
Echipa naţională de juniori Under-17 a României a fost învinsă cu 3-1 de reprezentativa similară a Germaniei, într-un joc amical disputat la Mogoşoaia. Golul formaţiei antrenate de Florin Cheran a fost marcat de Florentin Matei ('61 - din penalti), pentru oaspeţi punctând Roussel Ngankam ('17, '22) şi Amin Younes ('50). Cele două formaţii vor mai juca un meci amical mâine, de la ora 14:00, pe Stadionul "Juventus" din Bucureşti.

OBSERVATORI ROMÂNI
Observatorii Dumitru Mihalache şi Nicolae Grigorescu au fost delegaţi la partide din etapa a 5-a a Ligii Europa. Mihalache va fi delegat UEFA la partida FC Valencia - OSC Lille, din grupa B a Ligii Europa, în timp ce Grigorescu va fi observator de arbitri la meciul AS Roma - FC Basel, din grupa E a Ligii Europa.

ARBITRI

Arbitrii Gheorghe Mihai Prodan, Dragoş Istrate şi Mihai Florin Marcu au ocupat cele trei locuri scoase la concursul de promovare din Liga a II-a în Liga I, rezultatele testelor fiind aprobate în şedinţa de miercuri a Comisiei Centrale a Arbitrilor. CCA a scos la concurs şi cinci locuri pentru asistenţi în Liga I. Arbitrii asistenţi care au promovat sunt Valentin Avram, Andrei Constantinescu, Ioan Gabriel Bârjac, Radu Iulius Timar şi Paul Dimancea.

×
Subiecte în articol: sport