x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

03 Dec 2009   •   00:00

3 decembrie 2009



VICTOR BECALI, LA GSP TV
Astăzi, la ora 16:15, la GSP TV, Victor Becali vorbeşte în "Interviul săptămânii", despre viitoarele alegeri de la FRF şi despre influenţa impresarilor asupra selecţionerilor echipei naţionale. "Dacă am fi avut influenţă, eu sau Giovanni am fi fost selecţioneri", susţine Victor Becali în dialogul cu reporterul Floriana Niculescu. Acesta mai spune că nu înţelege regulamentul aplicat de Răzvan Lucescu la naţională, nu îl contestă pe selecţioner şi chiar s-ar lăsa antrenat de acesta. Telespectatorii mai pot afla părerea lui Victor Becali despre Gică Popescu, despre viitoarele alegeri de la FRF şi cine i-a influenţat cel mai mult cariera.

LIBER ÎN GIULEŞTI

Conducerea clubului Rapid a decis ca accesul spectatorilor să fie gratuit la meciul de pe teren propriu cu FC Braşov, programat sâmbătă, la ora 20:00, în cadrul etapei a 16-a a Ligii 1. "Accesul se va realiza numai pe baza cardurilor şi a biletelor de intrare. Intrarea se va face prezentându-se cardurile (abonamentele) în sectorul respectiv (tribunele VIP, oficială, I - sector I, a II-a şi peluza a II-a), iar pentru restul spectatorilor va trebui ca aceştia să-şi procure de la casele de bilete tichete gratuite. Fără documentele amintite nu se va permite accesul prin sistemul de turnichete", se arată într-un comunicat al clubului.

A REVENIT "CHINA"
Liber de contract după despărţirea de Terek Groznîi, Andrei Mărgăritescu a semnat ieri cu Dinamo un contract valabil până în vara anului 2012. "Este adevărat, Mărgăritescu e jucătorul lui Dinamo şi va putea evolua din returul campionatului", a confirmat impresarul mijlocaşului, Victor Becali. "Sunt fericit că m-am întors acasă. Mi-am dorit foarte mult să revin la echipa unde m-am afirmat", a spus şi jucătorul. "China", care are şi trei selecţii la echipa naţională, a mai evoluat în "Ştefan cel Mare" în perioada 2004-2008. În acelaşi timp, oficialii "câinilor" vor discuta şi cu Florentin Petre, care însă ar cere un salariu destul de mare.

SÂNMĂRTEAN, EXCLUS

Mijlocaşul echipei Gloria Bistriţa, Lucian Sânmărtean, a fost exclus din lotul echipei antrenate de Florin Halagian, în urma eliminării de la Urziceni. "Lucian nu mai face parte din lotul echipei Gloria. Motivul este faptul că în meciul de la Urziceni şi-a lăsat echipa în inferioritate, dar şi atitudinea avută faţă de brigada de arbitri şi de antrenorul Florin Halagian. Unde nu există muncă şi disciplină, nu sunt nici rezultate. Nu tolerăm aşa ceva", a declarat preşedintele ardelenilor, Jean Pădureanu. Oficialul bistriţean a mai adăugat: "Evoluţiile din etapele precedente ne dau încredere şi speranţe că vom reuşi să scăpăm de probleme şi să evităm retrogradarea".

CLASAMENTUL CLUBURILOR
Steaua a urcat 9 poziţii şi ocupă locul 51, în clasamentul pe luna noiembrie dat publicităţii de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului, fiind cea mai bine clasată echipă românească în această ierarhie. Un salt spectaculos de 48 de poziţii a fost făcut de Unirea Urziceni, campioana României aflându-se în acest moment pe locul 118. CFR Cluj ocupă locul 73, FC Vaslui este pe 109, FC Timişoara pe 113, Dinamo pe 128, iar FC Braşov pe 256.

Clasamentul este dominat de Manchester United, urmată de Chelsea şi de FC Barcelona. Şahtior Doneţk, echipă antrenată de Mircea Lucescu, ocupă locul 4, la egalitate cu Hamburg.

×
Subiecte în articol: sport