x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

04 Dec 2009   •   00:00

4 decembrie 2009



GRECI LA PIATRA
La cererea conducerii celor două cluburi, partida dintre Ceahlăul Piatra Neamţ şi Unirea Urziceni, din etapa a 16-a a Ligii I, va fi condusă de o brigadă de arbitri din străinătate, şi anume din Grecia, avându-l la centru pe Anastasios Kakos, a anunţat ieri CCA. Kakos va fi ajutat de asistenţii Christos Akrivos şi Grigoris Panou, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Emil Voicu. Observatorii întâlnirii vor fi Constantin Gheorghe şi Octavian Goga. Meciul Ceahlăul Piatra Neamţ - Unirea Urziceni se va disputa mâine, de la ora 20:30. Aceasta este prima partidă a etapei, celelalte urmând să se desfăşoare sâmbătă, duminică, luni şi marţi.

CUPA LIGII ANGLIEI

Arsenal şi Chelsea au fost eliminate în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, fiind învinse de formaţiile Manchester City, respectiv de Blackburn. Manchester City a trecut de Arsenal, cu 3-0, prin golurile marcate de Tevez '50, Wright-Phillips '69 şi Weiss '89, iar Blackburn a învins, cu 4-3 la penalty-uri, pe Chelsea. După 120 de minute scorul era 3-3. Pentru Blackburn au marcat Kalinici '9, Emerton '64 şi McCarthy '93 - penalty, iar pentru londonezi au înscris Drogba '48, S. Kalou '52 şi Paulo Ferreira '120. Programul semifinalelor Cupei Ligii Angliei: Manchester City - Manchester United şi Blackburn - Aston Villa.

CM HANDBAL FEMININ

Naţionala feminină de handbal a României este prezentată de organizatorii CM din China ca fiind una din favoritele la titlul mondial, iar jucătoarele pregătite de Radu Voina sunt numite "pisicile din Carpaţi". "Mare parte din echipele participante sunt în schimbare, iar România vrea să profite de asta şi să ia medalie în China. Echipa din sud-estul Europei este aproape neschimbată şi e considerată de specialişti una dintre favorite la titlul mondial. Vedeta echipei, portarul Luminiţa Dinu, s-a retras, dar pisicile din Carpaţi au evoluat ca o echipă", scrie revista oficială a Campionatului Mondial. România face parte din Grupa C.

BÖLÖNI, ÎN PERICOL

În campionatul Belgiei, Standard Liege ocupă locul 6 în clasament, cu 25 de puncte, cu 13 mai puţine decât liderul Anderlecht Bruxelles. Tehnicianul Ladislau Bölöni a declarat că simte presiunea, iar presa belgiană notează că soarta sa depinde de meciul pe care Standard Liege îl dispută în companie echipei AZ Alkmaar, săptămâna viitoare, în Liga Campionilor. "Nu contează ce se spune sau se scrie despre mine. Nu sunt naiv şi nu-mi fac iluzii. Când am fost campioni sezonul trecut nu aveam toţi jucătorii de partea mea şi nu se discuta acest lucru. Dacă un jucător are ceva de spus, cel mai corect ar fi să mi se adreseze mie", a spus Boloni.

×
Subiecte în articol: sport