x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

05 Dec 2009   •   00:00

5 decembrie 2009



ÎMPRUMUT LA BANCĂ
Conducerea Oţelului Galaţi a apelat la un împrumut bancar pentru a achita o parte din restanţele financiare către jucători. "Am reuşit să rezolvăm problema cu împrumutul şi sperăm ca luni fotbaliştii să îşi încaseze o parte din restanţe. Noi sperăm să considerăm că este prima pentru victoria de la Vaslui", a declarat preşedintele "oţelarilor", Marius Stan. În iarnă, Oţelul s-ar putea despărţi de mai mulţi jucători, printre care bulgarii Kolev şi Jelev care şi-au exprimat de mai multe ori dorinţa de a părasi Liga 1. "Aşteptăm pe oricine la negocieri, inclusiv în ceea ce-i priveşte pe Jelev şi Kolev. Despre Paraschiv nu se pune problema să plece, este căpitanul echipei şi avem nevoie de el", a mai adăugat Stan.

STANCU, ACCIDENTAT

Abia revenit după o accidentare la gleznă care l-a ţinut departe de gazon timp de o lună, atacantul Stelei, Bogdan Stancu, s-a reaccidentat în timpul meciului cu Sheriff Tiraspol, din Europa League, şi va lua o pauză de câteva zile. Astfel, "Motanu" va rata importanta partidă de luni, din deplasare, cu Universitatea Craiova. Conform medicilor, este vorba despre o recidivă la aceeaşi gleznă unde a suferit o entorsă la începutul lunii octombrie. O veste bună pentru Mihai Stoichiţă este faptul că Janos Szekely, care a fost înlocuit după 20 de minute la Tiraspol, nu are nimic grav şi va fi titular la Craiova. În locul lui Stancu, tehnicianul roş-albaştrilor îl va introduce în atac, lângă Kapetanos, pe Dayro Moreno.

CONCURS DE PETANQUE

Asociaţia de Petanque din România organizează mâine, începând cu ora 11:00, o competiţie adresată atât reprezentanţilor mass-media, cât şi ai firmelor, sponsorizată de www.irishgreen.ro, producător de echipament sportiv, pe terenul de la baza sportivă Tineretului. La concurs şi-au anunţat deja prezenţa cetăţeni francezi, belgieni, spanioli, italieni, angolezi, congolezi care practică frecvent acest sport în România. Deşi aflat la nivel de pionerat în ţara noastră, jurnaliştii români au câştigat de două ori medalia de bronz la două dintre Olimpiadele ziariştilor. Obiectivul acestora este să câştige o medalie de aur la ediţia următoare a Olimpiadei, ce va avea loc la primăvară, în Belgia.

LUPTĂ ANTIBLATURI

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a precizat că forul european este îngrijorat de faptul că mai multe meciuri au fost suspectate ca truncate de mafia pariurilor ilegale. "Am fost alertaţi că se întâmplă ceva anormal, dar nu putem fi înşelaţi. Într-adevăr, este foarte îngrijorător. Poliţia germană a ascultat mai multe telefoane şi a văzut că lucrurile corespund", a declarat Platini. Fostul mare internaţional francez a mai adăugat: "Prin intermediul sistemului nostru putem supraveghea sumele de bani tranzacţionate pe site-urile de pariuri. Acum trebuie să aflăm cine este la originea acestor lucruri, cine sunt corupţii". În acest scandal sunt implicate şi partide din Champions League şi Europa League.

×
Subiecte în articol: sport