x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Dec 2009   •   00:00

8 decembrie 2009



ŞTEFAN RADU, APRECIAT
Cu Ştefan Radu integralist, Lazio Roma a pierdut cu 0-1 meciul disputat în deplasare cu AS Roma, din etapa a 15-a a campionatului italian, însă evoluţia fundaşului român a fost apreciată de presa peninsulară. "A fost stăpân pe picioarele lui şi s-a luptat tot timpul cu Totti. A jucat atent şi şi-a coordonat colegii. A făcut o singură greşeală, la golul lui Cassetti, când i-a lăsat prea mult spaţiu lui Vucinici, care a dat pasa decisivă", a scris Il Tempo. În schimb, Paul Codrea a avut parte de critici, deşi echipa sa, Siena, a învins cu 3-2 pe Catania. "A făcut un joc tern şi a fost lipsit de tonus", a notat calciomercato.it.

A ADORMIT LA TV
Wayne Rooney, atacantul echipei Manchester United, a aflat de la colegi care sunt adversarele Angliei la Cupa Mondială din 2010, deoarece a adormit în faţa televizorului în timpul tragerii la sorţi. The Sun scrie că Rooney a pierdut mai multe nopţi de când a devenit tată, deoarece el şi soţia sa, Coleen, nu au vrut să angajeze o dădacă pentru fiul lor, Kai, născut la 2 noiembrie. Anglia va juca în Grupa C, alături de SUA, Algeria şi Slovenia. "Este o grupă bună. Am văzut SUA învingând Spania la Cupa Confederaţiilor. Va fi un meci greu. Nu ştiu nimic despre Algeria, dar managerul ne va oferi mai multe informaţii", a spus Rooney.

PETANQUE
Baza Sportivă Tineretului a găzduit duminică dimineaţă Cupa Irish Green la petanque, competiţie la care au participat şi pasionaţi ai acestui sport din Congo, Angola, Franţa, Belgia, Spania şi Italia. Turneul, susţinut de firma de echipament sportiv Irish Green, a fost câştigat de Daniel Ion, de la săptămânalul Fanatik, urmat de actorul Victor Yila, de la Naţional TV, component al grupului Vouă, şi de Mihai Igiroşanu, de la Jurnalul Naţional. Câştigătorii au fost premiaţi cu echipament sportiv, iar Asociaţia de Petanque din România a promis că va organiza alte competiţii la începutul anului viitor.

×
Subiecte în articol: sport