x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Stoichiţă, prădat de hoţi

Stoichiţă, prădat de hoţi

12 Noi 2009   •   00:00
Stoichiţă, prădat de hoţi

Antrenorul Mihai Stoichiţă (foto) a rămas fără maşină în noaptea de marţi spre miercuri, la Constanţa, unde se afla pentru a urmări un meci al echipei a doua a clubului din Ghencea.



La nici un an după patronul Gigi Becali, tehnicianul Stelei a căzut şi el victimă hoţilor de autoturisme de lux. Maşina lui Stoichiţă, un BMW X6 în valoare de 85.000 de euro, a fost furată marţi noapte din faţa Hotelului Scala din Constanţa. "Mi s-a furat maşina când dormeam, dimineaţă am observat dispariţia ei când am coborât din cameră. Nu ştiu cine a furat-o, aştept să afle poliţia", a declarat pentru TV Neptun antrenorul, care a reclamat imediat dispariţia autoturismului. "La ora 10:00 s-a făcut o plângere cu privire la furtul unei maşini parcate în Constanţa, la limita cu staţiunea Mamaia, la un hotel de acolo. Prejudiciul se ridică la 85.000 de euro. Este vorba de un BMW X6. Au fost puse filtre în tot judeţul, maşina a fost dată în urmărire pe plan naţional şi internaţional. Se pare că a fost sustrasă pe timpul nopţii, iar poliţiştii Secţiei 1 desfăşoară activităţi în privinţa săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Anda Drăgulescu.

I-AU ADUS ALTĂ MAŞINĂ
Poliţiştii constănţeni s-au mişcat repede. La ora 13:00 l-au anunţat pe Mihai Stoichiţă că i-au recuperat maşina, iar peste aproximativ o jumătate de oră aceasta era returnată antrenorului. Surpriză, însă, autoturismul nu era al lui Stoichiţă, ci un alt BMW X6, model foarte căutat de hoţii de maşini de lux. Mihai Stoichiţă se afla la Constanţa alături de Steaua II, care a jucat ieri cu Săgeată Stejarul, într-o partidă restantă din etapa a 8-a a ligii secunde. Echipa a doua a clubului din Ghencea a pierdut cu 1-0 printr-un gol venit la ultima fază a meciului, în al treilea minut de prelungiri. După 13 etape, Steaua II ocupă locul 11 în Seria I a Ligii a 2-a, cu 16 puncte.

×
Subiecte în articol: sport