x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Suspansul se prelungeşte

Suspansul se prelungeşte

de Marius Mihalcea    |    28 Mai 2009   •   00:00
Suspansul se prelungeşte
Sursa foto: /rpressport

Faptul că TAS va anunţa decizia sa în privinţa celor şase puncte luate Timişoarei în tur abia la 5 iunie, după consumarea rundei a 33-a a Ligii 1, a crescut şi mai mult presiunea din jurul meciului FC Timişoara - Unirea Urziceni, programat duminică, de la ora 20:30, în direct la GSP TV.



Pentru gruparea patronată de Marian Iancu, suspectată că ar face jocurile lui Dinamo, această amânare pare să vină la momentul oportun. Bănăţenii îşi pot da astfel viaţa pe teren în meciul cu Unirea Urziceni fără ca cineva să-i mai poată acuza că singurul lor scop a fost să-i încurce pe ialomiţeni.

"La ora jocului aveam şi noi şanse foarte mari la titlu, pentru că o rezoluţie favorabilă din partea TAS ne-ar fi plasat atât deasupra Urziceniului, cât şi a celor de la Dinamo". Acesta ar putea fi unul dintre discursurile oficialilor grupării de pe Bega după partida cu trupa lui Dan Petrescu menit să le închidă gura clevetitorilor. Alt argument al timişorenilor în sprijinul ideii că au luptat cu Unirea numai pentru ei?

Locul 2, care asigură atât o prezenţă onorantă în preliminariile Champions League, cât şi o sumă mai mare de bani din drepturile tv. O altă variantă care se vehiculează înaintea derby-ului penultimei runde a campionatului, aceea că Timişoara o va lăsa mai moale cu Urziceniul, a fost demontată ieri chiar de cel care a aruncat-o pe piaţă, preşedintele "violeţilor", Marian Iancu: "Dacă Urziceni îmi dă cele 10 milioane de euro de la UEFA, atunci mă gândesc dacă le dau meciul".

"NE APĂRĂM ŞANSELE CORECT!"
Preşedintele executiv al Timişoarei, Gheorghe Chivorchian, l-a completat pe Iancu: "În jurul echipei este tensiune, o atmosferă anormală, pentru că foarte multă lume vrea să ducă Poli într-o anumită direcţie. Trebuie să înţeleagă toată lumea că ne vom apăra corect şansele până la final. Dacă ne vin cele şase puncte am face un pas mare spre câştigarea titlului, dacă nu, atunci ne gândim la poziţia importantă pe care o ocupăm în clasament la sfârşit".

×
Subiecte în articol: sport