x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Titlul se indeparteaza

Titlul se indeparteaza

09 Mar 2004   •   00:00

Echipa lui Mircea Lucescu, Besiktas Istanbul, continua seria rezultatelor proaste.

Dupa ce in urma cu o saptamana a cedat prima pozitie a clasamentului celor de la Fenerbahce, duminica, "vulturii" au pierdut categoric la Trabzonspor cu scorul de 3-0.

FARA SANSE. In clasament, Besiktas se afla pe locul 2, la 3 puncte distanta de rivala Fener. Din acest motiv, presa turca il ataca violent pe tehnicianul roman, pe care il face raspunzator de esecurile elevilor sai. "Lucescu nu are nici o scuza! Ii va fi greu sa justifice ultimul rezultat, deoarece arbitrul Mustafa Culcu a avut o prestatie foarte buna, iar jucatorii echipei Trabzonspor au aratat cum se joaca fotbal", scrie "Sabah ". Cotidianele "Fanatik" si "Mylliet" apreciaza ca echipa lui Pancu si Adi Ilie nu mai are sanse sa castige campionatul. Infrangerea de la Trabzon este prima pentru Lucescu in cele patru sezoane de cand activeaza ca antrenor in Turcia. In cele 7 partide disputate, cu Galatasaray si Besiktas, in compania echipei Trabzonspor, romanul obtinuse patru victorii si trei rezultate de egalitate.

NU RENUNTA. "Il Luce" a declarat ca echipa sa a fost invinsa deoarece a avut o evolutie slaba. "Am meritat infrangerea, dar nu ma asteptam la scorul de 3-0. In aceste conditii este foarte greu sa castigam campionatul. Nu renuntam insa la lupta si ne vom continua drumul. Asa cum dureaza mult pana un bolnav se vindeca si noi avem nevoie de timp. Echipa nu are lacune din punct de vedere al pregatirii fizice, dar are probleme legate de moral. Avem nevoie de o victorie", a spus Lucescu. (Madalina Corbeanu)

Presedintele lui Fener, reales

Aziz Yildirim a fost reales pentru o perioada de doi ani in functia de presedinte al clubului Fenerbahce. El a fost reconfirmat in functie dupa Adunarea Generala care a avut loc duminica la Istanbul. Fara nici un contracandidat pentru acest post, Yildirim a fost votat de 3.555 dintre cei 3.586 de participanti la sedinta. Aziz Yildirim se afla la conducerea clubului Fenerbahce din 1998, el fiind reales in functia de presedinte pentru a sasea oara.

×
Subiecte în articol: sport