x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Trage de Săpunaru

Trage de Săpunaru

de Marius Mihalcea    |    04 Iul 2008   •   00:00
Trage de Săpunaru

Campioana Portugaliei, FC Porto, nu este de acord cu preţul solicitat de giuleşteni în schimbul fundaşului, 4 milioane de euro, dar are alte variante de transfer.

Campioana Portugaliei, FC Porto, nu este de acord cu preţul solicitat de giuleşteni în schimbul fundaşului, 4 milioane de euro, dar are alte variante de transfer.

 
Rămasă descoperită pe flancul drept al apărării după cedarea lui Bosingwa la Chelsea, FC Porto insistă pentru Cristian Săpunaru, pe care doreşte să-l achiziţioneze cu orice preţ. “Deşi Săpunaru are o cotă de piaţă aproape interzisă, jucătorul de la Rapid este preferat la FC Porto”, a notat ieri cotidianul lusitan Jornal de Noticias.


STRATEGIE. Potrivit publicaţiei citate, campioana Portugaliei şi-a făcut şi un plan de bătaie pentru a obţine semnătura lui Săpunaru: “FC Porto nu renunţă aşa uşor şi are o strategie pentru scăderea considerabilă a preţului acestuia, incluzînd jucători în negociere. Atacantul Adriano, care nu face parte din planurile antrenorului pentru viitorul sezon, dar nu vrea să se despartă de Porto, şi fundaşul central Joao Paulo, ambii doriţi de Jose Peseiro la Rapid, ar putea fi monezi de schimb în această operaţiune”.

 

Explicaţii

Daniel Pancu a sosit ieri în Bucureşti din cantonamentul Rapidului din Elveţia, de la Anzere, şi a explicat motivul pentru care a ales să plece la Terek Groznîi, echipă din prima ligă a Rusiei, unde va fi coechipier cu ex-dinamovistul Florentin Petre. “E o iubire veşnică între mine şi Rapid, dar sînt situaţii în care trebuie să ne despărţim. Pentru mine, să joc în campionatul Rusiei este o nouă experienţă de viaţă, o nouă provocare, poate ultima, şi am acceptat-o. Probabil voi semna pe doi ani cu Terek. Oferta financiară e bună. La anii mei e chiar foarte bună”, a spus Pancone, căruia antrenorul giuleştenilor, Jose Peseiro, intenţiona să-i ofere banderola de căpitan în noul sezon. Pancu a dezvăluit că şi Dani Coman vrea să părăsească Rapidul: “Dani e nemulţumit, dar nu vreau să spun mai multe, nu e problema mea. Am înţeles însă că şi el vrea să plece”. Altfel, Victor Ionescu, tatăl mijlocaşului Universităţii Craiova Andrei Ionescu, nu este de acord cu transferul fiului său la Rapid, care doreşte să-şi asigure serviciile jucătorului Ştiinţei.

×
Subiecte în articol: sport