x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “U” Cluj – CFR Cluj a împărţit oraşul în două - “Un meci cît un sezon”

“U” Cluj – CFR Cluj a împărţit oraşul în două - “Un meci cît un sezon”

de Marius Mihalcea    |    07 Mai 2008   •   00:00
 “U” Cluj – CFR Cluj a împărţit oraşul în două - “Un meci cît un sezon”

Astfel a caracterizat antrenorul “ceferiştilor”, Ioan Andone, confruntarea de azi, la capătul căreia gruparea din Gruia poate cuceri primul titlu din istorie.

Astfel a caracterizat antrenorul “ceferiştilor”, Ioan Andone, confruntarea de azi, la capătul căreia gruparea din Gruia poate cuceri primul titlu din istorie.

 

 

Cu săbiile pe masă. Aşa se va juca “U” – CFR, meciul care a împărţit Clujul în două. Presiunea este imensă şi apasă în aceeaşi măsură pe umerii celor două tabere. În timp ce “vişiniii” au ocazia să-şi treacă în palmares primul lor titlu din istorie, gazdele vor lupta pentru îndeplinirea baremului, dar, mai cu seamă, pentru potul de 3 milioane de euro care ar urma să vină dinspre Ghencea, de la finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

 

 

 

REŢINERE. Părţile beligerante s-au ferit totuşi să ofere declaraţii războinice, de teamă să nu inflameze şi mai mult atmosfera. “«U» este o formaţie puternică şi a demonstrat că ştie să se mobilizeze atunci cînd întîlneşte echipe mari. Aş fi vrut ca «U» să rămînă în prima ligă”, a spus preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, care apoi s-a referit la echipa sa: “Pentru noi ar fi o dezamăgire mare să nu învingem şi să ratăm titlul. Este o săptămînă istorică pentru noi, iar dacă vom lua campionatul şi Cupa, fiecare jucător va încasa o primă de 75.000 de euro”. De partea cealaltă, tehnicianul Universităţii, Alpar Meszaroş, s-a plîns de faptul că se găseşte într-o situaţie ingrată: “Este cel mai important meci din cariera mea de antrenor şi ştiu că, indiferent de rezultat, eu voi ieşi şifonat. Dacă o să batem o să mă înjure jumătate din Cluj, fiindcă nu i-am lăsat pe cei de la CFR să ia campionatul, iar dacă pierdem voi fi acuzat că am făcut blat”. “Este un meci cît un sezon”, a concluzionat antrenorul CFR-ului, Ioan Andone.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

 

Fără Fabbiani

 

 

Argentinianul Christian Fabbiani, care, cu zece goluri înscrise, este al doilea marcator al CFR-ului în acest campionat, după Eugen Trică, nu a fost oprit de Ioan Andone în lotul pentru meciul cu Universitatea!!! “Aşa am crezut eu de cuviinţă. Fabbiani s-ar putea să facă parte din lotul pentru finala Cupei”, şi-a justificat “Fălcosul” decizia. Astfel, Andone va miza în ofensivă pe cuplul Diego Ruiz – Sebastian Dubarbier, acelaşi cu care a abordat şi ultimele partide.

 

 

 

 

Avertisment

 

 

Antrenorul lui “U”, Alpar Meszaroş, le-a transmis elevilor săi să dea totul pe teren în partida de azi, fiindcă altfel vor avea viaţă grea cu suporterii: “Ne mai trebuie două puncte ca să îndeplinim baremul. Jucătorii mei trebuie să se teamă de suporteri, să se gîndească foarte bine la ceea ce înseamnă Universitatea. Aş vrea să-i facem fericiţi pe fani. S-ar putea să apară incidente între cele două galerii”.

×
Subiecte în articol: sport