x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “U” CLUJ – DINAMO 1-2 - Viaţă de câine

“U” CLUJ – DINAMO 1-2 - Viaţă de câine

de Daniel Stan    |    24 Mar 2008   •   00:00
“U” CLUJ – DINAMO 1-2 - Viaţă de câine
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Dinamoviştii au avut meciul în mână, însă s-au impus abia în ultimul minut prin reuşita lui Zicu, după ce gazdele au avut cel puţin trei situaţii de a produce surpriza.

Dinamoviştii au avut meciul în mână, însă s-au impus abia în ultimul minut prin reuşita lui Zicu, după ce gazdele au avut cel puţin trei situaţii de a produce surpriza.

 

 

Rămaşi cu un singur obiectiv de atins într-un sezon dezastruos, calificarea în Cupa UEFA, dinamoviştii au început în forţă partida de pe “Ion Moina”. De partea cealaltă, Universitatea nu avea altă variantă decât victoria.

 

 

 

CURAJOŞI. Deşi Dinamo a început în forţă, cu Miranda ratând singur cu portarul în chiar primul minut de joc, gazdele nu s-au lăsat intimidate, replicând prin raidurile lui Alin Savu şi Dorin Goga, jucător dorit de Gigi Mulţescu în “Ştefan cel Mare”. Numai că “alb-negrii” s-au lovit de Lobonţ, care a parat în două situaţii grele. Şi de această dată, “câinii” au aşteptat totul de la Florin Bratu, care a scos un penalty la un fault inutil produs de Şoltuz. Dănciulescu a transformat (’35) şi Dinamo a intrat la cabine cu 1-0. “Este adevărat că l-aş vrea pe Goga la Dinamo, dar asta nu are nimic cu ceea ce s-a întâmplat pe teren. Mă aşteptam să avem de la pauză două goluri avans”, declara la final antrenorul “roş-albilor”, Gigi Mulţescu.

 

 

 

GHINION. Partea secundă a debutat cu alte două situaţii de “unu la unu”, Miranda – Merlier, irosite cu nonşalanţă de atacantul de două milioane de euro al campionilor. Ultimul sfert de oră a făcut toţi banii. Mai întâi, gazdele au egalat meritat, prin Flaviu Băd, după care a început tăvălugul clujean. Ghinionul a făcut însă ca Lobonţ să se afle la post la situaţiile lui Goga, de trei ori, şi Bundea. Când toată lumea se aştepta la o remiză, Zicu a adus trei puncte nesperate, în timp ce “U” mai păstrează doar şanse teoretice de a evita retrogradarea. “Suntem prea mici. Pe lângă ghinion, arbitrul Martiş nu ne-a acordat nici penalty la Goga. I-aş trage una în faţă”, a spus Alpar Meszaroş, tehnicianul lui “U”. La rândul său, Mulţescu a replicat: “Mi-am revenit greu după ultimul sfert de oră, am suferit ca un câine. Eram mulţumit şi cu un egal”.

 

daniel.stan@jurnalul.ro

 

 

 

Umbra lui Mircea Rednic

 

 

Deşi George Copos insistă ca Mircea Rednic să rămână în Giuleşti, se pare că tehnicianul ar fi purtat deja o discuţie cu acţionarii lui Dinamo pentru o eventuală revenire în “Ştefan cel Mare”. Surse din cadrul grupării campioane susţin că varianta Rednic ar putea deveni plauzibilă de la vară, în situaţia în care Mircea Lucescu va continua la Şahtior Doneţk. O altă revenire aşteptată de o parte a acţionariatului este cea a lui Gigi Neţoiu, care a fost prezent la toate partidele “roş-albilor” din această primăvară, inclusiv la disputa cu “U” Cluj. Singurul impediment în realizarea “tranzacţiei” îl reprezintă preşedintele Nicolae Badea, aflat în conflict cu Neţoiu. “Am mai spus, sunt dispus să revin la Dinamo, însă doar în anumite condiţii, trebuie să discutăm pe această temă. Am rămas aproape de echipă cu sufletul”, a declarat “Comandantul”. În vederea sezonului viitor, indiferent dacă echipa va prinde sau nu un loc în Europa, se estimează ca bugetul să fie de aproximativ 20 de milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport dinamo