x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" CRAIOVA - Dragan vrea sa se lase

"U" CRAIOVA - Dragan vrea sa se lase

11 Mai 2005   •   00:00

Dupa ce a aflat ca sotia sa l-a inselat, Claudiu Dragan este hotarat sa se lase de fotbal. In timp ce atacantul Stiintei pare distrus, sotia sa, Helga, e hotarata sa apeleze la emisiunea "Din dragoste" pentru a se impaca.



  • de VICENTIU NEAGOE, MARIO MORCOV

  • TERMINAT. "Numai tu esti de vina pentru tot", pare sa spuna Claudiu Dragan
    Nici luni, nici marti, Claudiu Dragan nu s-a antrenat alaturi de colegii sai de la Universitatea in urma scandalului sexual in care a fost implicata sotia sa.

    RENUNTARE. Ieri dimineata, Claudiu sustinea ca nu stie ce va face in continuare. "Habar nu am ce o sa fac. Ma gandesc si probabil ca in curand voi putea sa dau declaratii", ne-a spus Dragan. Oficiali ai clubului craiovean sustineau insa ca atacantul le-a zis, la jocul-scoala de marti seara din cantonament, ca nu vrea sa mai auda de fotbal: "A venit la noi si ne-a zis ca se lasa de fotbal, nu mai poate, este distrus".

    DISTRUS. La randul sau, antrenorul Marian Bondrea ne-a declarat despre Claudiu: "M-a anuntat ca pleaca, ca nu poate sa mai joace. A spus ca vrea sa se lase de fotbal. Asta a fost marti seara, dar am vorbit miercuri de dimineata cu el, am incercat sa-l conving sa vina la antrenament, ca va trece mai usor peste situatie in sanul colegilor. Mi-a promis ca va veni, acum sa vedem. I-am explicat ca e mai usor sa te refulezi prin efort decat sa stai inchis in casa". Prieteni apropiati ai lui Dragan sustin ca este terminat nervos dupa acest scandal si ca doreste sa paraseasca tara in eventualitatea in care va mai juca fotbal. De asemenea, fotbalistul crede ca nu mai exista sanse de impacare, spunandu-i Helgai sa paraseasca locuinta.

    MEMORII. Ieri, antrenorul Marian Bondrea declara ca situatia din vestiarul echipei este din ce in ce mai apasatore: "Jucatorii sunt dezorientati. Vor sa plece, unii si-au depus memorii sa devina liberi. Este foarte greu sa lucrezi in asemenea conditii". Tehnicianul oltenilor nu stia exact numele celor care au depus documentatia necesara eliberarii de contract, dar se pare ca unul dintre echipierii craioveni despre care s-a aflat ca doreste sa paraseasca echipa este Zeno Bundea: "Eu i-am intrebat, dar nici unul dintre ei nu a dorit sa confirme". Majoritatea din lotul alb-albastrilor nu a primit banii cuveniti pe ultimele trei luni.

    IUBIRE

    "Momentan o sa plec de langa el pentru a-l lasa sa se linisteasca. O sa-si dea seama pana la urma ca nu sunt vinovata de ce s-a vehiculat in ultimele zile in presa. Il iubesc foarte mult si voi face orice ca sa ramanem impreuna, pentru ca nu concep viata fara el dupa opt ani de convietuire" - Helga Dragan

    MINCIUNI

    "Cei doi nu sunt amantii fetei mele, sunt niste delincventi. Nu muncesc, nu fac nimic, decat vand masini. A fost batuta si amenintata cu moartea ca sa le dea bani. Mesajele de pe telefon nu au fost scrise de fata mea. Stiu ca sunt dati in urmarire si de catre Politie, asa ca nu poti sa ai incredere in vorbele lor" - Gabriela Olaret, soacra lui Claudiu Dragan

    ×
    Subiecte în articol: sport drăgan