x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “U” CRAIOVA / Încă un an pentru Napoli

“U” CRAIOVA / Încă un an pentru Napoli

de Dragos Stoica    |    Mario Morcov    |    27 Ian 2009   •   00:00
“U” CRAIOVA / Încă un an pentru Napoli

Adrian Mititelu va încerca să-l determine pe tehnicianul italian să semneze o nouă înţelegere cu formaţia din Bănie, actualul contract fiind scadent în vară.



Mulţumit de munca lui Nicolo Napoli, patronul Universităţii doreşte prelungirea colaborării cu acesta. “Să sperăm că vom avea un contract pe încă un an cu Nicolo Napoli. Contează contractele? Eu cred că nu există riscul ca el să nu mai vrea să semneze. Are un contract bun, un lot bun, condiţii, dar eu nu pot să ştiu ce e în capul fiecăruia. Eu pot să spun doar că îmi doresc foarte mult să continuăm împreună, a declarat Mititelu.

PLAN

Finanţatorul oltenilor a mai spus că acesta este primul moment în care Universitatea beneficiază din nou de o strategie clară: “Timp de 15 ani, la acest club a fost amatorism total. Din doi în doi ani se schimbau patronii, au fost Păunescu, George Ilinca, Neţoiu şi Staicu. După 18 ani există continuitate, un plan pe termen mediu şi lung. Aşa prost cum zic unii că este, există un plan, o coerenţă în faptele noastre. Mai sunt şi greşeli, nu suntem perfecţi, dar am dat dovadă de stabilitate şi continuitate şi am asigurat clubului un nivel cum nu a mai fost niciodată. Dacă exista unul ca mine acum 15 ani, Dănciulescu, Claudiu Niculescu şi Mirel Rădoi n-ar fi părăsit niciodată Craiova, pentru că aceşti jucători s-au aflat în curtea Universităţii. În 2005 am găsit acest club în faliment total, iar acum am reuşit să ne redresăm şi să reînviem spiritul său. Că va fi peste un an sau cinci să luăm campionatul, numai Dumnezeu ştie, dar sunt convins că va veni şi acest moment. Important e că acest club a fost salvat şi în acest moment se află pe o autostradă care ne duce spre Europa”. Aflaţi în Antalya, componenţii Universităţii au învins duminică, în primul amical disputat în această iarnă, cu 2-0 pe amatorii germani de la Siegen. “Chiar dacă am întâlnit o echipă de amatori, pe alocuri jocul germanilor ne-a pus probleme. Şoavă a demonstrat că este un real câştig”, a declarat Nicolo Napoli.

×
Subiecte în articol: sport