x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport U Craiova - Poli Iasi / Stanga si-a lovit elevii

U Craiova - Poli Iasi / Stanga si-a lovit elevii

de Vicentiu Neagoe    |    17 Sep 2006   •   00:00

Meciul de la Craiova a avut de toate. Rasturnari de scor, goluri multe si doi antrenori diametral opusi. Daca antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, a ramas acelasi mucalit, olteanul Stanga a intrat in teren, a jucat bine, dar la final si-a dat serios in petic.

INCONSTIENTA. Ovidiu Stanga s-a repezit la final de meci sa-l loveasca pe Andrei Ionescu

Meciul de la Craiova a avut de toate. Rasturnari de scor, goluri multe si doi antrenori diametral opusi. Daca antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, a ramas acelasi mucalit, olteanul Stanga a intrat in teren, a jucat bine, dar la final si-a dat serios in petic.

Rezultatele slabe inregistrate de Universitatea in ultimul timp i-au suparat foarte tare pe suporterii olteni, doar vreo 1.500 de suflete fiind prezente pe "Ion Oblemenco" la meciul cu "studentii" ieseni.

NEBUNIE. Veniti in Banie cu ganduri mari, elevii lui Ionut Popa au atacat periculos inca din primele minute, Balba si Onofras facand legea intr-un careu al gazdelor care parca era lipsit de fundasi. Pe fondul greselilor impardonabile ale liniei de fund craiovene, au venit si golurile. A fost mai intai Onofras, care a sutat singur din careu, apoi a marcat Balba, din penalty, la un fault al lui Mitchell asupra aceluiasi Onofras. Intrarea in teren a lui Ovidiu Stanga a aratat o alta fata a Craiovei, mult mai lucida si mult mai pragmatica. A marcat Dina, s-a facut 1-2, si Stiinta incepea sa spere. A fost mai apoi un autogol de generic al lui Buta si golul debutantului Costea si nebunia se instalase in tabara olteana. Dar, spre finalul jocului, Tincu a executat impecabil o lovitura libera de la 20 de metri si duelul olteano-moldovean s-a incheiat nedecis.

EURO-AUTOGOL. "A fost 3-3 acum, poate in retur va fi 4-4, ca la teatru. Buta cred ca a vrut sa dea in vinclu, dar nu a putut sa nimereasca acolo. A fost un eurogol totusi", a raspuns in stilu-i caracteristic antrenorul iesean Ionut Popa. Autorul nefericitului autogol, Cornel Buta, si-a cerut scuze colegilor: "Am vrut sa degajez. Imi cer scuze, pentru ca poate am pierdut trei puncte din cauza mea".

GEST. Dupa meci, antrenorul-jucator al Craiovei, Ovidiu Stanga, l-a apostrofat pe Andrei Ionescu, spunandu-i ca golul trei s-a marcat din cauza lui. Acesta i-a raspuns obraznic, iar fostul international l-a lovit cu capul in figura chiar pe teren, in vazul tribunelor. In prealabil, in pauza meciului, pe tunelul spre vestiare, il lovise si pe fundasul Dananae. Stanga a regretat dupa meci incidentele, spunand ca nu a mai putut sa se abtina. "Imi cer scuze pentru ceea ce am facut, nu prea imi sta in caracter sa fac asa ceva. Pot sa spun doar ca nu voi pleca de la Craiova, rezultatul acesta ambitionandu-ma si mai tare. Baietii au facut tot ce le-a stat in putinta", a spus suparat cel care a evoluat de 24 de ori in echipa nationala. Patronul Craiovei, Adrian Mititelu, parea destul de mahnit de rezultat, dar a spus ca-i da credit lui Stanga. "Timp de 25 de ani, cat voi sta eu la aceasta echipa, Stanga va fi antrenorul Craiovei. Nu mai credeam in revenirea echipei la 0-2", a declarat Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport stanga