x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ultimatum Moldovan!

Ultimatum Moldovan!

de Daniel Stan    |    29 Apr 2009   •   00:00
Ultimatum Moldovan!
Sursa foto: David Moldovan/Gazeta Sporturilor/Intact images

Chiar dacă nu a spus-o direct, finanţatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a lăsat de înţeles că un eventual eşec în această seară i-ar putea fi fatal antrenorului Viorel Moldovan. Partida va începe la ora 20:45 şi va fi transmisă în direct la Antena 1.



A  doua semifinală a Cupei României programează în această seară, la Urziceni, o partidă în care ambele echipe luptă pentru Europa. CFR Cluj, chiar dacă pare ieşită din lupta pentru titlu, nu poate pierde Europa League, vasluienii, după eşecul din campionat "acasă" cu FC Braşov, are probleme pentru ocuparea uneia din primele şase poziţii. Din acest motiv, patronul Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit la finele meciului cu trupa lui Răzvan Lucescu, lăsând de înţeles că în joc este postul antrenorului Viorel Moldovan. "Am sperat ca în meciurile din această perioadă să nu avem probleme, dar m-am înşelat. M-a supărat rău înfrângerea cu Braşovul. Sunt supărat şi pe jucători şi pe antrenorul Moldovan, care va trebui să dea socoteală. Dar ne rămâne ca obiectiv Cupa României, sper să ne calificăm", a declarat fostul arbitru. Porumboiu a mai adăugat: "Nu pot să-i impun antrenorului ce jucători să bage în teren, dar, dacă Moldovan va fi mai inspirat în Cupă, nu vom avea probleme cu CFR-ul. Pentru noi, acest meci reprezintă momentul adevărului".

Kone, recuperat
De partea cealaltă, clujenii au probleme de lot, însă au primit vestea că Yssouf Kone, care a evoluat accidentat în ultima partidă de campionat, cu Oţelul Galaţi, este apt de joc. Golgeterul campioanei a efectuat un RMN şi totul este OK. "Din fericire, după RMN s-a constatat că nu este vorba de nimic grav, are doar o inflamaţie a genunchiului. S-a antrenat normal alături de restul lotului", a declarat preşedintele grupării din Gruia, Iuliu Mureşan. Totuşi, este posibil ca, pentru evitarea oricăror probleme, este posibil ca atacantul de origine ivoriană să nu înceapă meciul ca titular. În schimb, antrenorul Toni Conceicao nu se poate baza în continuare pe Cadu, Tony şi Didy, în timp ce folosirea lui Sixto Peralta este incertă, argentinianul suferind o disjuncţie la umăr.

PROGRAM - SEMIFINALE


Ieri
Stadion "Constantin Rădulescu" - Cluj
Dinamo - FC Timişoara
Arbitri: Al. Tudor - Cr. Nica, I. Popa

Azi, ora 20:45
Antena 1, Stadion "Tineretului" - Urziceni
CFR Cluj - FC Vaslui
Arbitri: I. Serea - Ad. Vidan, A. Oniţa

×
Subiecte în articol: sport