x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vedete la start

Vedete la start

de Vlad Ionescu    |    06 Iun 2008   •   00:00
Vedete la start

În această după-amiază, de la ora 17:00, Stadionul Dinamo găzduieşte Campionatele  Internaţionale ale României, cea mai importantă reuniune atletică organizată în ţara noastră.



ATLETISM ● Vedete la start
În această după-amiază, de la ora 17:00, Stadionul Dinamo găzduieşte Campionatele  Internaţionale ale României, cea mai importantă reuniune atletică organizată în ţara noastră.

Ajunsă la ediţia cu numărul 53, competiţia reuneşte sportivi din zece ţări, printre care Ungaria, Norvegia, Bulgaria, Turcia, Macedonia şi Moldova. Pe listele de concurs sînt înscrise, cu puţine excepţii, toate vedetele atletismului nostru, printre care Nicoleta Grasu (foto), Ionela Târlea, Mihaela Melinte, Bianca Perie, Adelina Gavrilă, Felicia Moldoveanu, Anca Heltne, Bogdan Ţăruş şi Ştefan Vasilache. Singurele absenţe notabile sînt Marian Oprea şi Angela Moroşanu, ambii incomplet refăcuţi după o serie de accidentări. “Marian s-a recuperat foarte bine în Italia, dar încă nu este pregătit să sară aşa cum ne-am obişnuit, iar Angela are o problemă la picior şi îşi va relua pregătirile săptămîna viitoare. Sper ca sportivii care nu şi-au îndeplinit încă baremul A de participare la Olimpiadă să o facă acum, iar cei care îl au deja să confirme”, a declarat Sorin Matei, preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

PREMII. Cele mai bune trei performanţe, atît la masculin, cît şi la feminin, stabilite pe baza tabelei internaţionale de punctaj vor fi premiate cu cîte 1.500 de euro, 1.000 de euro şi 700 de euro.
De asemenea, cei care vor realiza baremul A vor fi recompensaţi cu 300 de euro. Intrarea publicului este liberă. Pentru spectatori va fi organizată o tombolă, prin care vor fi acordate două bilete la concursul de Golden League, care va avea loc la Paris la data de 18 iulie.

×
Subiecte în articol: sport