x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Viorel Moldovan: Dinamo rămâne periculoasă, chiar dacă e cu moralul jos

Viorel Moldovan: Dinamo rămâne periculoasă, chiar dacă e cu moralul jos

09 Apr 2010   •   00:00

Antrenorul lui FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Dinamo rămâne o formaţie periculoasă chiar dacă jucătorii antrenaţi de Cornel Ţălnar au moralul scăzut după remiza din partida cu Pandurii.

"Chiar dacă nu a câştigat la Târgu Jiu, Dinamo rămâne Dinamo, şi chiar dacă are moralul un pic jos, tot e o echipă periculoasă. Este foarte important să obţinem ceva din acest meci, mai ales că este ultima repetiţie înainte de meciul din semifinalele Cupei României, în care vom întâlni pe FC Vaslui", a spus Moldovan.

"Orice ar spune cei de la Dinamo, eu cred că în subconştientul lor, tot se vor lupta până în ultima clipă la titlu. Nu este uşor să îţi scoţi din cap acest obiectiv, după ce pentru el te-ai luptat de la începutul campionatului. Nu cred că se vor axa doar pe Cupa României", a mai spus Moldovan.

În meciul cu Dinamo, de la FC Braşov va lipsi Mihai Roman, suspendat. "Este o absenţă importantă pentru noi, mai ales că Mihai a revenit foarte bine în meciul cu Oţelul, şi aveam mare nevoie de el în teren", a încheiat antrenorul braşovenilor.

Partida Dinamo - FC Braşov, din etapa a 27-a a Ligii I, are loc duminică, de la ora 19:30.

×
Subiecte în articol: redactie