x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Visează încă la Ligă

Visează încă la Ligă

de Delia Gomoescu    |    Daniel Stan    |    13 Mar 2008   •   00:00
Visează încă la Ligă
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

GLORIA – DINAMO ● Gigi Mulţescu aşteaptă azi prima victorie
Antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, garantează că partida va fi corect. Meciul se va disputa la Reghin, pe teren neutru, de la ora 15:00, şi va fi transmis în direct de Kanal D.

GLORIA – DINAMO ● Gigi Mulţescu aşteaptă azi prima victorie
Antrenorul ardelenilor, Ioan Ovidiu Sabău, garantează că partida va fi corect. Meciul se va disputa la Reghin, pe teren neutru, de la ora 15:00, şi va fi transmis în direct de Kanal D.


În partida tur, într-un moment în care Dinamo încerca să iasă din agonie, după ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, Gloria dădea lovitura în "Ştefan cel Mare”. A fost 1-0 pentru ardeleni, totul încheindu-se cu demiterea antrenorului de atunci al "câinilor”, Mircea Rednic.

AMBIŢII. Deşi au făcut un pas greşit etapa trecută, 0-0 cu Farul pe teren propriu, campionii încă visează la un loc de Liga Campionilor. "Toată lumea spune că suntem în criză, însă avem ambiţia să dovedim contrariul. Va fi un joc foarte greu şi avem de luat o revanşă după eşecul din tur. Deja suporterii şi-au pierdut răbdarea şi nu mai vrem să-i dezamăgim”, a declarat golgeterul dinamoviştilor, Ionel Dănciulescu. Şi antrenorul Gigi Mulţescu îşi doreşte un succes în faţa Gloriei: "Primul meci la Dinamo nu a ieşit cum mi-am dorit, acum vreau o victorie. Personal, ar fi un mare pas, la fel şi pentru echipă, ne-ar da alt moral”. De partea cealaltă, antrenorul bistriţenilor, Ioan Ovidiu Sabău, dezminte orice fel de aranjament: "Se va juca doar pe teren, asta să fie clar. Nu este bine că jucăm pe teren neutru, dar îi aşteptăm pe suporterii noştrii să ne susţină. Practic, jucăm în deplasare. Întotdeauna ne-am mobilizat cu echipele mari şi sperăm să reuşim o victorie care ne-ar apropia de îndeplinirea obiectivului”. Partida va fi arbitrată de Ovidiu Haţeganu, "asistenţi” fiind Zoltan Szekely şi Iulian Szekely.


MULŢUMIT
"Eu mă bucur că toate meciurile le-am jucat pe teren, ne-am bătut pentru fiecare punct. La Gloria nu se mai fac blaturi. Dar oricum, de câte ori am jucat cu echipele mari, dacă pierdeam, era blat, dacă învingeam, ni-i făceam duşmani pe adversari. Şi la meciul cu Dinamo va fi la fel, dar noi suntem curaţi”
Ioan Ovidiu Sabău – antrenor Gloria Bistriţa

Mircea Lucescu dă speranţe

Actualul antrenor al lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, dă speranţe dinamoviştilor într-o posibilă revenire în Ştefan cel Mare. "Contractul meu cu Şahtior se poate termina mai repede decât este programat. Am declarat că nu voi mai antrena în România, dar acum îmi dau seama că nu pot să-mi ţin promisiunea. Cu siguranţă va veni un moment când voi reveni. Momentan însă, sunt motivat să-mi termin treaba la Doneţk şi toate gândurile mee sunt axate pe actuala muncă. Dinamo este în calculele mele de viitor. M-aş întoarce să termin ce am început”, a declarat "Il Luce”, care mai are contract cu gruparea ucraineană până în vara anului 2009. Mircea Lucescu a mai pregătit pe Dinamo în perioada 1986 – 1990, cucerind un event şi obţinând o calificare în semifinalele Cupei Cupelor.

×
Subiecte în articol: sport