x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vizită medicală cu jumătate de lot

Vizită medicală cu jumătate de lot

de Daniel Stan    |    19 Iun 2008   •   00:00
Vizită medicală cu jumătate de lot

STEAUA  ●  Se anunţă plecări massive
Accidentat în partida cu Italia de la Euro, după o ciocnire cu Răzvan Raţ, căpitanul Mirel Rădoi va reveni la antrenamente în cel mult 10 zile, el nefiind prezent ieri la INMS.



STEAUA  ●  Se anunţă plecări massive
Accidentat în partida cu Italia de la Euro, după o ciocnire cu Răzvan Raţ, căpitanul Mirel Rădoi va reveni la antrenamente în cel mult 10 zile, el nefiind prezent ieri la INMS.

După ce luni s-a sunat adunarea, steliştii au efectuat ieri vizita medicală, urmînd ca pînă la plecarea în primul stagiu de pregătire, 25 iunie-4 iulie în Austria, echipa să se antreneze pe baza proprie. Din lotul prezent ieri la INMS au lipsit aproape toţi titularii din sezonul trecut.

AMBIŢIOS. Este vorba de Zapata şi Dayro Moreno, convocaţi la naţionala Columbiei, Pawel Golanski, la Euro cu naţionala Poloniei, Ghionea, Dică, Nicoliţă şi Dorin Goian, convocaţi la echipa reprezentativă a României, precum şi Mirel Rădoi, Ovidiu Petre şi Emeghara, accidentaţi. La finalul vizitei medicale, fundaşul Ionuţ Rada şi-a exprimat dorinţa de a părăsi gruparea din Ghencea: “O să văd ce se va întîmpla în privinţa situaţiei mele, dar mă gîndesc serios să plec la o altă echipă, unde să pot juca. Nu pot găsi o explicaţie pentru faptul că am jucat atît de puţin în utima vreme. Pentru un jucător este greu să stea pe bancă”. Totuşi, fundaşul admite că, dacă nu îşi va găsi o echipă, se va bate pentru titularizare: “Concurenţă a fost peste tot unde am evoluat, la Craiova, FC Naţional, Rapid şi acum la Steaua. Eu sînt un luptător”.

TRANSFER. “Tricolorii” din Ghencea vor primi cîteva zile libere, după care sînt aşteptaţi la antrenamente. Dintre toţi, foarte posibil ca Dorin Goian să plece la o echipă din străinătate, acest lucru fiind susţinut şi de antrenorul Marius Lăcătuş. “Goian este de mulţi ani în Ghencea şi poate a venit momentul să plece într-un alt campionat mai puternic. Cu siguranţă că în cazul unei oferte bune îi vom da curs. Cred că Spania, Anglia, Italia şi Germania sînt destinaţii bune şi cu siguranţă s-ar adapta fără problemă la orice formaţie”. Cea mai insistentă în transferul lui “Goe” este echipa spaniolă Betis Sevilla. “Steaua deschide uşa pentru Goian. Fundaşul stelist se încadrează în profilul cerut de staff-ul tehnic pentru întărirea echipei”, a notat cotidianul andaluz “Diario de Sevilla”.

Iar amînare

Comisia de Apel a judecat ieri apelul grupării din Ghencea în “cazul valiza”, declanşat după partida din ultima etapă de la Cluj, între concitadinele “U” şi CFR, scor 0-1. La final, după ce au fost audiaţi Dorin Goga, Anton Doboş şi Petre Marin, membrii comisiei au decis amînarea luării unei decizii pentru data de 23 iunie.

DORINŢĂ

“Singurul lucru care mă interesează în acest moment este să fiu înştiinţat de o eventuală plecare pentru a lua un alt jucător pe postul respectiv. Acum, că s-a terminat Euro, trebuie să definitivez lotul, deoarece începe perioada de pregătire centralizată”
Marius Lăcătuş - antrenor Steaua

×
Subiecte în articol: sport