x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Vremea decontului

Vremea decontului

de Marius Mihalcea    |    23 Noi 2008   •   00:00
Vremea decontului

FC BRAŞOV – DINAMO 2-0  •  IARNĂ GREA ÎN "ŞTEFAN CEL MARE"
După o serie de rezultate pozitive, care au venit însă pe fondul unor prestaţii mai degrabă modeste ale "câinilor", trupa lui Mircea Rednic a fost adusă cu picioarele pe pământ, pierzând două meciuri în numai o săptămână.



Pentru şefii dinamovişti, care atunci când echipa lor se lăfăia în fotoliul de lider se şi visau luând masa cu Ramon Calderon înaintea unui meci cu Real Madrid, bineînţeles că în Liga Campionilor, cele două "capodopere" ale lui Diakite şi compania au picat cum nu se poate mai prost. Borcea şi Turcu vor face iarăşi Sărbătorile de iarnă cu obloanele trase. Şi tot fără să fredoneze imnul Champions League, ci ascultând în surdină co-lindele lui Hruşcă.

REACŢII.
"E a doua înfrângere... am întâlnit o echipă mai motivată, inteligentă. Nu ştiu dacă am avut un şut pe poartă, orice duel a fost câştigat de ei. Mi-e ciudă, Dinamo a fost surprinsă de clima asta, altfel am pregătit meciul. Era vorba de luptă, şansă. Ei au avut ocazii, noi nu am avut decât două situaţii, poate la loviturile libere. Puteai să zici că noi jucam cu minge medicinală, nu se ridica de la sol. Ei parcă aveau minge normală. Îi felicit. Nu dau vina pe teren, dar ăsta nu e teren de fotbal şi ei s-au adaptat mai repede ca noi, asta a făcut diferenţa. Aşteptam altă atitudine după meciul cu Urziceni, poate nu am reuşit să depăşim acea înfrângere, nu i-am putut trezi. Păcat de muncă, în două săptămâni să pierdem tot, puteam fi pe locul 1. Se vor lua măsuri, conducerea a luat prima măsură când a anunţat că nu le dă jucătorilor primele", a declarat, după meci, pentru GSP TV, antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic. De partea cealaltă, tehnicianul învingătorilor, Răzvan Lucescu, a spus: "Victorie importantă, am fost net superiori. Şi până acum am jucat la fel, dar azi am înscris, asta e diferenţa. E un moment important pentru noi, a fost un spectacol frumos, am spus de multe ori şi insist că suntem o echipă care a suferit modificări, suntem în tranziţie şi e un campionat în care se poate întâmpla orice, dacă te baţi şi crezi în şansele tale. N-are nici o importanţă că l-am învins pe Rednic pentru prima dată, nu asta contează, pentru mine e extraordinar că am luat trei puncte în faţa unei candidate la titlu, nu le-am dat nici o şansă, am mai avut câteva oportunităţi imense de a marca în afară de goluri". Dinamo este la a doua înfrângere consecutivă, după cea înregistrată etapa trecută pe teren propriu, scor 0-1, cu Unirea Urziceni, în urma căreia echipa lui Rednic a pierdut prima poziţie a clasamentului. Altfel, din cauza ninsorii abundente, meciul de la Braşov, programat iniţial pentru ora 14:00, a început cu 22 de minute întârziere, abia după ce angajaţii clubului gazdă au reuşit să degajeze parţial terenul de stratul gros de zăpadă.

×
Subiecte în articol: sport