x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Zenga si Olaroiu, fata-n fata la liceu

Zenga si Olaroiu, fata-n fata la liceu

29 Oct 2004   •   00:00

Cu trei zile inaintea derby-ului acestui tur de campionat, Walter Zenga si Cosmin Olaroiu s-au intalnit ieri la Liceul "Mircea Eliade" pentru a da lovitura de incepere a unui meci intre elevii institutiei respective si echipa Gazetei Sporturilor.

CATALIN FAINISI

ACELASI PAS. Ieri, Zenga si Olaroiu au pasit la fel. Duminica, in meciul direct, ei o vor apuca in directii opuse
Antrenorii Stelei si Nationalului si-au confirmat ieri stransa prietenie, glumind serios pe seama intalnirii din Ghencea, de duminica seara, dar ambii au subliniat importanta confruntarii.

RELAXARE. Cosmin Olaroiu a parut destul de linistit, explicand motivele starii sale: "Nationalul joaca foarte relaxat, pentru ca noi nu avem o traditie ca a Stelei sau a lui Dinamo, de a castiga titlul an de an. Daca vom reusi, cu atat mai bine, dar important este ca noi sa ramanem cu picioarele pe pamant". Despre meciul in sine, "Oli" a declarat: "Nationalul a capatat o identitate. Avem puterea sa batem pe oricine, chiar si pe Steaua. Ma astept ca jucatorii mei sa faca un meci bun si, de ce nu, sa castigam. Respect foarte mult pe Steaua si sunt sigur ca si Steaua ne respecta pe noi. E cel mai important meci pentru mine in acest moment".

EMOTII. Desi a vorbit mai putin, Walter Zenga parea intrat deja in febra meciului: "Am emotii, fiindca Nationalul a fost prima mea echipa din Romania si am o relatie foarte frumoasa cu toata lumea de acolo. Vreau sa spun ca pe mine nu ma intereseaza sa fim campioni de toamna, ci ma intereseaza sa fim campioni la final. Regret cele spuse vizavi de Cristi Borcea, pentru ca eu sunt antrenor, un om care respecta si vrea sa fie respectat. Nu voi mai face asta. De acum incolo voi vorbi numai de Steaua".

"A FOST BINE SI FARA RADOI"

Revenirea capitanului traditional al Stelei, Mirel Radoi, a fost unul dintre subiectele abordate de cei doi antrenori, indeosebi de Cosmin Olaroiu. "Mirel Radoi nu reprezinta o surpriza, ci o certitudine. M-as bucura ca el sa reintre pe gazon in meciul cu FC National, pentru ca el este un jucator care da siguranta Stelei, dar si echipei nationale, acolo unde eu cred ca este multa nevoie de el", a declarat tehnicianul "bancarilor". Walter Zenga a salutat si el revenirea lui, dar a subliniat meritele echipei care a jucat atata timp fara el. "Am un mare respect pentru Mirel Radoi, dar sa nu salutam cu asa mare entuziasm revenirea lui, mai ales ca baietii au facut performanta si fara el, desi trebuie sa spun ca Radoi este inima echipei". Intrebat despre modul in care se manifesta pe margine, Zenga a spus: "Poate doar Eriksson si Wenger sa fie mai calmi, dar ei sunt prea mari pentru mine acum".

PLAY-OFF

Antrenorul Nationalului, Cosmin Olaroiu, a salutat cu entuziasm declaratiile rapidistilor, care si-ar dori ca in Divizia A sa se introduca sistemul play-off. "M-as bucura foarte mult daca s-ar juca astfel si in campionatul nostru. Atunci, echipele mari, Steaua, Dinamo, Nationalul sau Craiova ar juca mai des intre ele, s-ar crea o emulatie mai mare, iar audienta ar creste enorm". In schimb, Zenga a declarat ca nu il intereseaza subiectul propus de Rapid.

×
Subiecte în articol: sport zenga