x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Campanie națională, dedicată profesorilor din România - „Liga profesorilor excepționali”

Campanie națională, dedicată profesorilor din România - „Liga profesorilor excepționali”

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2024   •   16:17
Campanie națională, dedicată profesorilor din România - „Liga profesorilor excepționali”

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României lansează ediția 2024 a campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”, menită să aducă în prim-plan contribuția de neprețuit a profesorilor din întreaga țară. Campania națională oferă profesorilor o platformă specială pentru a-și împărtăși poveștile de succes, care merită să fie apreciate și aplaudate.

Profesorii din România sunt adesea eroii anonimi ai societății, contribuind în mod esențial la formarea și educarea viitoarelor generații. Cu toate acestea, eforturile lor rămân adesea nevăzute sau subapreciate. Campania „Liga Profesorilor Excepționali” își propune să schimbe această perspectivă, oferindu-le profesorilor o platformă prin care să-și împărtășească experiențele și realizările, să fie recunoscuți și apreciați pentru devotamentul și contribuția lor la formarea tinerilor.

 

Prin intermediul acestei campanii, FDVDR subliniază importanța și demnitatea profesiei de dascăl, evidențiind rolul crucial pe care îl joacă în construirea viitorului României. De la profesori care au inspirat elevi să-și atingă potențialul maxim, la cei care au implementat programe inovatoare în învățământ sau au susținut comunitățile defavorizate, „Liga Profesorilor Excepționali” își propune să evidențieze diversitatea și profunzimea impactului pe care dascălii îl au în societatea noastră.

 

Una dintre caracteristicile distinctive ale campaniei este acordarea unor premii de excelență pentru profesorii ale căror povești sunt selectate și prezentate publicului larg. Aceste premii nu doar recunosc realizările lor remarcabile, ci și încurajează și inspiră alți profesori să urmeze exemplul lor și să își împărtășească propriile experiențe și succese. Pentru primele trei locuri se vor acorda burse de merit în valoare de: 30.000 lei, 20.000 lei și 10.000 lei, pe parcursul următorului an educațional. Toți profesorii calificați în finală vor fi premiați, în funcție de numărul de voturi obținut, cu tabere educaționale în vara anului 2024, materiale educaționale, laptopuri Samsung, tablete reader Kindle sau enciclopedii.

 

„Suntem mândri să lansăm această campanie și să aducem în prim-plan poveștile inspiraționale ale profesorilor din întreaga țară. Profesorii sunt pilonii fundamentali ai societății noastre și merită toată recunoașterea și aprecierea. „Liga Profesorilor Excepționali” reprezintă o expresie a recunoștinței Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României pentru contribuția uriașă a profesorilor la formarea viitorului țării.", a declarat Diana Marin, Manager de Proiect.

 

Pentru a participa la campanie și a împărtăși o poveste sau a nominaliza un profesor excepțional, vă invităm să accesați fundatiadanvoiculescu.ro pentru mai multe detalii despre criteriile de selecție și modalitățile de înscriere.

×