x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie National Geographic Learning și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în linie dreaptă pentru revoluționarea educației

National Geographic Learning și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în linie dreaptă pentru revoluționarea educației

de Redacția Jurnalul    |    21 Feb 2024   •   18:15
National Geographic Learning și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în linie dreaptă pentru revoluționarea educației

Reprezentanții National Geographic Learning și cei ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au pus astăzi, 21 februarie, bazele unor noi proiecte ce vizează transformarea peisajului educațional din România prin intermediul unor noi ediții de programe, cursuri, conferințe sau tabere pentru profesori și elevi. Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este singura entitate din țara noastră care a încheiat, de-a lungul timpului, un parteneriat de dezvoltare educațională de asemenea amploare.

Întâlnirea marchează un moment crucial în istoria educației din țara noastră, aducând în prim-plan oportunități inovatoare pentru profesori și elevi. Prin această colaborare de excepție, cele două entități își propun să dezvolte programe și cursuri care să aducă în clasele din România nu doar cunoștințe academice, ci și o perspectivă amplă asupra lumii înconjurătoare. Integrând perspectivele științifice, culturale și de conservare a naturii ale National Geographic, noile programe educaționale vor oferi profesorilor și elevilor oportunitatea de a transforma procesul de predare-învățare într-un mod captivant și interactiv.

 

Noile programe și cursuri, dezvoltate în urma acestei colaborări, vor oferi profesorilor instrumentele necesare pentru a transforma orele de clasă în experiențe educaționale captivante și relevante pentru lumea contemporană. Elevii vor avea ocazia să învețe nu doar din manuale, ci și din experiențe practice și exemple concrete din întreaga lume, ceea ce le va stimula curiozitatea și creativitatea.

 

Colaborarea între National Geographic Learning și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României deschide noi orizonturi pentru educația din România și reprezintă un pas semnificativ în direcția unei educații moderne și adaptate la nevoile și provocările secolului XXI.

 

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale. Specializata în producerea de manuale pentru învățarea limbii engleze, editura a produs până în prezent materiale educaționale și de instruire care au fost nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

 

National Geographic Learning și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României au organizat, de-a lungul timpului, proiecte educaționale unice dedicate profesorilor și elevilor printre care Conferința Anuală National Geographic Learning - un eveniment care reunește anual sute de profesori, elevi și studenți, dar și specialiști în educație.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×