x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Educatie Prima școală intră în online din cauza tulpinii Omicron. 41 de elevi şi 11 profesori infectați

Prima școală intră în online din cauza tulpinii Omicron. 41 de elevi şi 11 profesori infectați

21 Ian 2022   •   15:44
Prima școală intră în online din cauza tulpinii Omicron. 41 de elevi şi 11 profesori infectați
Sursa foto: Hepta

Colegiul Naţional "I. L. Caragiale" intră în online timp de 10 zile, după ce 41 de elevi şi 11 profesori s-au infectat cu COVID-19, anunță purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Larisa Gojnete.

"Este vorba despre 41 de elevi şi 11 profesori infectaţi cu noul coronavirus. Cursurile s-au suspendat pentru că există un articol care prevede că la infectarea cadrelor didactice se decide, împreună cu DSP, care sunt măsurile de urmat şi dacă se impune suspendarea cursurilor pentru întreaga unitate. Pentru că procesul instructiv-educativ era afectat, s-a decis împreună cu DSP să suspende activitatea 10 zile, începând din 24 ianuarie. Astăzi au făcut demersurile. 24 este zi liberă", a explicat Larisa Gojnete.

Suspendarea cursurilor cu prezenţă fizică a fost aprobată de DSPMB şi IŞMB, prin hotărâre a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

×
Subiecte în articol: colegiul national caragiale online