x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A început bătălia pentru Franţa. Hollande şi Sarkozy îşi dispută locul de la Elysee. Prezenţa la vot la prânz era de peste 30 la sută(FOTO)

A început bătălia pentru Franţa. Hollande şi Sarkozy îşi dispută locul de la Elysee. Prezenţa la vot la prânz era de peste 30 la sută(FOTO)

06 Mai 2012   •   06:27
A început bătălia pentru Franţa. Hollande şi Sarkozy îşi dispută locul de la Elysee. Prezenţa la vot la prânz era de peste 30 la sută(FOTO)

UPDATE 18:00 - Rata de participare la vot era de 71,96 la suta la ora 17:00(18:00 ora Romaniei), mai mult decat in primul tur de scrutin, in care, la aceeasi ora se inregistra o prezenta de 70,59 la suta.

UPDATE 13:34 - Rata de participare in scrutinul prezidential din Franta era de 30,66 la suta la ora 12.00 (13.00, ora Romaniei), comparativ cu 28,29 la suta la aceeasi ora, in primul tur, conform datelor Ministerului francez de Interne, citat de AFP.

Sectiile de votare s-au deschis duminica dimineata, la ora 8, ora locala, pentru turul doi al scrutinului prezidential din Franta.

Cetatenii francezi sunt chemati la urne pentru a alege intre socialistul Francois Hollande si actualul presedinte, Nicolas Sarkozy.

Conform sondajelor de opinie, Francois Hollande, care a castigat turul intai, este creditat cu 52 la suta dintre intentiile de vot, in timp ce Nicolas Sarkozy, care a promis sambata sustinatorilor sai ca vor avea o mare surpriza, este cotat cu 48 la suta.

Hollande a votat la mai putin de un sfert de ora de la deschiderea cabinelor de vot, intr-o sectie din capitala Frantei.

×