x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe A murit văduva legendarului actor Kirk Douglas

A murit văduva legendarului actor Kirk Douglas

30 Apr 2021   •   13:55
A murit văduva legendarului actor Kirk Douglas

Anne Douglas, văduva legendarului actor Kirk Douglas, a murit, la doar o săptămână după ce a împlinit 102 de ani. Soţii Douglas au fost căsătoriţi timp de 66 de ani.

Anne Douglas a murit la locuinţa din Beverly Hills, potrivit unui anunţ oficial al familiei, fără a se preciza o cauză a decesului, informează AP.

Kirk Douglas, legendarul actor de la Hollywood care a jucat în „Spartacus”, „Lust for Life” şi alte zeci de filme, a murit, în februarie 2020, la 103 de ani.

Kirk Douglas s-a căsătorit cu Anne Buydens în 1954, după ce s-au întâlnit la Paris, în timp ce el filma „Act of Love”, iar ea se ocupa de publicitate. Au avut doi fii, Peter, producător, şi Eric, actor.

„De multe ori mă întreb ce s-ar fi întâmplat cu mine dacă nu m-aş fi căsătorit cu Anne. S-ar putea să nu fi supravieţuit fără priceperea ei în afaceri şi instinctele ei fine”, a spus Kirk Douglas, într-un interviu în care reflecta la relaţia lor de iubire.

În 2017, cuplul a publicat „Kirk şi Anne: scrisori de dragoste, râs şi o viaţă la Hollywood”.

Fundaţia Douglas, pe care Anne şi soţul ei au cofondat-o, a donat milioane de dolari către o gamă largă de instituţii, de la Spitalul de Copii din Los Angeles până la Fondul de film şi televiziune din SUA.

×
Subiecte în articol: Anne Douglas