x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Beat, dar tenace! A provocat două accidente, în aceeaşi noapte, în acelaşi loc, la doar patru ore distanţă

Beat, dar tenace! A provocat două accidente, în aceeaşi noapte, în acelaşi loc, la doar patru ore distanţă

17 Mar 2014   •   17:57
Beat, dar tenace! A provocat două accidente, în aceeaşi noapte, în acelaşi loc, la doar patru ore distanţă

Zachary Boynton, un american de 31 de ani, din New York, a provocat în patru ore două accidente lângă un restaurant McDonald's, fiind amendat ambele dăţi de către poliţie pentru conducere în stare de ebrietate.

Prima dată, Boynton a tamponat automobilul din faţa sa, în timp ce stătea la coadă la drive-through. Poliţiştii aflaţi în zonă i-au testat bărbatului alcoolemia, stabilind că era de trei ori peste limita admisă.

Bărbatul a fost amendat şi trimis acasă după ce o cunoştinţă care nu era în stare de ebrietate a venit să-l recupereze cu tot cu automobil.

Patru ore mai târziu, Zachary Boynton a apărut la volan, la acelaşi restaurant, de data aceasta intrând cu maşina în zidul clădirii.

Boynton a fugit de la locul accidentului, fiind găsit însă de poliţişti acasă, în continuare în stare de ebrietate. Acesta a fost dus la un spital pentru a fi tratat pentru rănile uşoare pe care le suferise, ajungând apoi la tribunal, unde i s-a deschis un dosar penal. 

×
Subiecte în articol: beat la volan alcoolemie