x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Haos pe aeroporturile din Marea Britanie

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2023   •   23:15
Haos pe aeroporturile din Marea Britanie
Sursa foto: Hepta

Haos pe aeroporturile din Marea Britanie. O problemă la controlul traficului aerian a cauzat întârzieri şi anulări ale zborurilor.

Compania care furnizează servicii de control al traficului aerian din Marea Britanie a raportat luni o problemă tehnică ce a cauzat perturbarea zborurilor din întreaga ţară, scrie CNBC, citat de ZF.

„În prezent, ne confruntăm cu o problemă tehnică şi am aplicat restricţii privind fluxul de trafic pentru a menţine siguranţa”, a precizat NATS într-un comunicat. „Inginerii lucrează pentru a găsi şi remedia defecţiunea.”

Aeroportul Gatwick, al doilea cel mai mare aeroport al Londrei, a declarat că „se confruntă cu întârzieri şi sunt posibile anulări ale zborurilor”, în timp ce Aeroportul Luton a explicat că dificultăţile tehnice „afectează spaţiul aerian din Regatul Unit, ducând la întreruperi ale zborurilor”.

Într-un mesaj pe site-ul Flightradar24, aplicaţie ce urmăreşte live zborurile, se arată că aeroporturile din Marea Britanie, inclusiv Heathrow, par să „limiteze în mod semnificativ plecările”, deşi sosirile se desfăşoară normal.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: aeroporturi Marea Britanie haos