x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Afirmațiile halucinante ale guvernatoarei dintr-un stat SUA: " Nepoțica mea de 2 ani deține o pușcă și un pistol. Așa că fata este pregătită"

Afirmațiile halucinante ale guvernatoarei dintr-un stat SUA: " Nepoțica mea de 2 ani deține o pușcă și un pistol. Așa că fata este pregătită"

de Redacția Jurnalul    |    16 Apr 2023   •   22:00
Afirmațiile halucinante ale guvernatoarei dintr-un stat SUA: " Nepoțica mea de 2 ani deține o pușcă și un pistol. Așa că fata este pregătită"

Guvernatoarea statului american Dakota de Sud s-a lăudat că nepoata ei, în vârstă de 2 ani, deține arme de foc. Kristi Noem a spus că aceasta are o pușcă, un pistol și un ponei, „așa că fata este pregătită".

Vorbind, vineri, la un forum dal Asociației Naționale pentru Arme de Foc (NRA) din Indiana, guvernatoarea republicană Kristi Noem a spus că nepoata ei are mai multe arme, scrie The Guardian.

În timpul discursului, ea a amintit de despre nepoții săi Addie, care are aproape doi ani, și Branch, de câteva luni. Noem a spus apoi că Addie deține deja o pușcă de vânătoare și un pistol.

"Acum, Addie, care știți - în curând va avea nevoie de ele - vreau să vă asigur, are deja o pușcă de vânătoare, un pistol și un ponei pe nume Sparkles. Așa că fata este pregătită".

Comentariile au devenit virale pe rețelele de socializare, mulți condamnând faptul că aceasta promovează deținerea de arme de foc în rândul copiilor.

"Absolut dezgustător. Cum naiba este asta viața reală în America?", a scris democratul din Tennessee, Chris D Jackson, pe Twitter.

Un alt utilizator a comentat: "Chemați CPS".

Comentariile vin după încă un recent atac armat în masă, în care au fost implicați copii. Luna trecută, trei copii și trei adulți au fost uciși de un fost elev la o școală creștină privată din Nashville, Tennessee.

 

×
Subiecte în articol: sua guvernatoare copil arme