x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe ALEGERI ÎN SUA: Fostul preşedinte George W. Bush l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria în alegeri

ALEGERI ÎN SUA: Fostul preşedinte George W. Bush l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria în alegeri

10 Noi 2016   •   01:00
ALEGERI ÎN SUA: Fostul preşedinte George W. Bush l-a felicitat telefonic pe Donald Trump pentru victoria în alegeri

Fostul preşedinte american George W. Bush l-a felicitat telefonic miercuri pe Donald Trump pentru victoria în alegerile prezidenţiale desfăşurate marţi în Statele Unite şi i-a urat succes, relatează Reuters.

Şi George H. W. Bush l-a felicitat pe Twitter pe republicanul Donald Trump, căruia i-a urat succes în noua sa poziţie şi a promis că se va ruga pentru el şi familia lui, informează EFE.

Totodată, preşedinte american în exerciţiu Barack Obama l-a sunat miercuri pe Donald Trump pentru a-l felicita pentru victoria în alegeri şi l-a invitat la Casa Albă. Obama şi-a exprimat 'admiraţia faţă de campania solidă pe care (Donald Trump) a desfăşurat-o în întreaga ţară'.

Miliardarul Donald Trump, candidat republican la scrutinul prezidenţial desfăşurat marţi în SUA, a răsturnat pronosticurile reuşind să o învingă pe candidata democrată Hillary Clinton, favorită potrivit majorităţii sondajelor de opinie.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: george w. bush donald trump trump sua