x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Alertă în gara din Rotterdam. Un bărbat s-a blocat în toaleta unui tren

Alertă în gara din Rotterdam. Un bărbat s-a blocat în toaleta unui tren

18 Sep 2015   •   10:37
Alertă în gara din Rotterdam. Un bărbat s-a blocat în toaleta unui tren

Bărbatul care s-a încuiat timp de aproape două ore vineri dimineaţa în toaleta unui tren Thalys la Rotterdam a fost arestat, a anunţat poliţia olandeză, care a evacuat trenul şi o mare parte din gară, relatează AFP.

''Graţie echipajului şi câinelui (care însoţea echipajul), bărbatul a ieşit din toaletă şi a fost arestat în (trenul) Thalys'' , a indicat poliţia olandeză pe contul său de Twitter, adăugând: ''Arestarea s-a derulat fără probleme'' .

După ce-a fost dată alerta, trenul, jumătate din peroane şi o mare parte din holul gării au fost evacuate, iar traficul feroviar a fost suspendat parţial în gară şi împrejurimi.

Poliţia nu a spus nimic despre intenţiile suspectului. Un elicopter al poliţiei şi serviciile de salvare au fost trimise la faţa locului, ca măsură de precauţie.

Poliţia nu a precizat dacă bărbatul era înarmat. Cu puţin timp înainte de arestarea lui, poliţia a indicat pe Twitter că nu deţine nici o informaţie dacă bărbatul este înarmat.

Thalys a indicat la rândul său pe Twitter că ''situaţia este sub controlul serviciilor de securitate şi că nu există nici un pericol pentru pasageri''.

×