x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Mama lui Navalnîi spune că a văzut trupul fiului său

Mama lui Navalnîi spune că a văzut trupul fiului său

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   23:20
Mama lui Navalnîi spune că a văzut trupul fiului său
Sursa foto: captura video

Mama lui Alexei Navalnîi, Lyudmila, i-a acuzat joi pe anchetatorii ruși că plănuiesc să-i îngroape fiul în secret. Ea a spus că a văzut trupului fiului său, scrie Reuters.

„Ei vor ca acest lucru să se facă în secret, fără nicio despărțire. Ei vor să mă ducă la marginea unui cimitir, la un mormânt proaspăt și să spună: aici zace fiul tău. Nu sunt de acord cu asta", a spus ea într-un videoclip de pe YouTube.

Mama lui Navalnîi a declarat că i s-au arătat cadavrul și certificatul de deces. Asistenții lui Navalny au declarat că certificatul de deces arată că acesta a murit din cauze naturale.

Mama lui Navalnîi a spus că a fost dusă miercuri seara la morgă pentru a vedea cadavrul și a declarat că a semnat certificatul de deces.

„Conform legii, ar fi trebuit să-mi dea imediat corpul lui Alexei, dar nu au făcut-o până acum. În schimb, mă șantajează, punându-mi condiții cu privire la locul, momentul și modul în care Alexei ar trebui să fie îngropat. Acest lucru este illegal”, a mai spus Lyudmila.

Disidentul Alexei Navalnîi, un critic înverșunat al președintelui Vladimir Putin, a murit vinerea trecută, în închisoare din motive necunoscute.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: alexei navalnîi mama